FilippO Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Witam ! Mam oto taki problem: Od jakiegoś czasu na pasku narzędzi (WinXP) pokazuje mi się wyszukiwarka zwana Search Assistant oraz włącza mi się samoczynnie pasek szybkiego uruchamiania. Nie chcę mieć ani jednego ani drugiego a jednak po usunięciu tego i po resecie wszystko wraca z powrotem na pasek :evil: . Wykluczam wirus - przeorałem czym się dało. Czy może to mieć związek z aktualizacją Windowsa ? Możliwe, że dzieje się to od czasu aktualizacji. Jeśli tak to proszę was o numer pakietu w celu jego "redukcji". Z góry dziękuję za odpowiedzi. Filip Orzechowski filip-orzechowski@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 To jest tylko program spyware.Można się tego pozbyć za pomocą aplikacji takiej jak np.Ad-ware lub SpybotSnD. Osobiście polecam ten drugi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilippO Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 No cóż. Ściągnąłem oba programy i coś tam znalazły, wykasowały ale problem pozostał ! Ratunku ! Jak się tego plugastwa pozbyć ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajmer Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 usuncie cos takiego jak Windowsa SA za pomoca dodaj/usun programy.pomoglo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...