metal Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Czy mógłby mi ktoś podać wymiary tego coolerka ??? chodzi mi głównie o roztaw bolców które trzymają go na grafie :D i wogóle ogólne wymiary coolerka :) ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 http://thermaltake.com/products/chipset/crystalOrb.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Czy mógłby mi ktoś podać wymiary tego coolerka ??? chodzi mi głównie o roztaw bolców które trzymają go na grafie :D i wogóle ogólne wymiary coolerka :) ... CrystalORB™ Zastosowanie: Chłodzenie chipsetów graficznych oraz chipsetów płyty głównej. Wymiary: 54mm(średn.) x 20mm(wys.) Wentylator: 50x50x15mm , 26.4 dBA, 12.4 CFM, 5.500 +-10%obr./min. łożyskowany. Radiator : Miedź Wejdz TUTAJ masz rysunek z wymiarami (w PDFie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...