Szary28 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Chodzi mi na karte graficzna i nb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Abadon i Atira to dokładnie to smao tylko inne TOPy... pawnee chyba tez, ale nie jestem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 wszystko to jednoi to samo. roznia sie tylko topem. wyjatkiem jest tylko abadon lite. roznic w wydajnosci najprawdopodobniej nie bedzie a jak nawet to nie beda mierzalne. mozesz sie tez spotkac z nazwa Weeland i jest to prawidlowa nazwa producenta a Atira to wymysl Mate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaino Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 ja mam abadona na radeon 9500@9500pro jest super a przyokazj pompka atman 306 kadet iblok cpu wszystko chodzi super procek zawsze podkrecony na 2500@3200 i mam po 3 godzina 3dm 2001 38c polecam abadonaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Atira to wymysl Mate'a??? No co ty Niemiec. Abandon tak, alenei Atira. Atira, weeland, pawnee to sa wsyztsko nazwy CFD, chyba ze cos mi si epomieszlao :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Mu chodzilo o nazwe , ale tak czy siak nie wiem skad wytrzaskal ta rewelacje ;] [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 pozatym weland ma chyba inny frez (3 "finy") - chyba ze ja z kolei cos pomieszalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 sama nazwa ATIRA jest wymyslem Mate, bloki od CFD nazywaly sie Weeland i Pawnee, tak mi przynajmniej kiedys mowil Popixs lub Witch. co do konstrukcji to wszystkie spody sa takie same i produkuje je Popixs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 A tak przy okazji... Wersji Abadon Lite... tam jest taki basenik... Czy ktos sie moze wypowiedzieć coś na ten temat? Jest sporo tańszy.. a wygląda bosko. A o to mi głównie chodzi ;) Obecnie mam standardowe chłodzenie R9500@Pro i daje rade.. czy wersja Lite jest porownywalna wydajnościowo z takim chłodzeniem? Może troche lepsza? A może wogóle całkiem do niczego? Wersja pełna musi być bardzo wydajna. Ale co do Lite-a to ... hmmm.. wiem, że nie rewelacja.. ale ten wygląd ;P POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaino Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 ja mam wersja lite podkrecam swojego 9500@pro ichula na maksa podkrecony żadnych arefaktów polecam za tą cenedobry blok nic sie nie grzeje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 A ja mam Atire na NB no i jest git. Max jak cisnąłem płyte to fsb 255 na vdd 1,95. Na codzien mam vdd 1,8V przy fsb 240. Polecam wszystkim :) Jakość wykonania oczywiście idealna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...