Pawlo Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Cześć Mam pastę termoprzewodzącą z dodatkiem czegoś co przewodzi prąd. Chcę posmarować nią GPU na FX 5200 Ultimate i nie wiem czy mogę jej użyć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 oczywiście, że możesz tą paste użyć. uważaj abyś nie wysmarował czegoś innego nić rdzenia. bo może skonczyć się to tragicznie dla karty.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Has$kY Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 albo dla bezpieczeństwa kup sobie termopox`a z dodatkiem ciezkiej miedzi i po problemie. Takie pasty z dodatkiem "srebra" czytaj sproszkowanego aluminium :) zostaja na czipach i jego okolicach co moze irytować bo tak naprawde ciężko się jej ptoem pozbyc a termopoź schodzi bezproblemowo i kosztuje coś koło 13 zl a nawet taniej. JEst w kazdym sklepie elektronicznym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...