Skocz do zawartości
soczek42

Gainward GF 5600Ultra 760XP GS LE2 a Aida 32

Rekomendowane odpowiedzi

mialem fx5600 taktowane 380/680 i farcry nawet sie na niej nie uruchamial na low, choc przyznam, ze straami sie nie bawilem. cmr chodzil 800*600 max. teraz mam radeona9500@pro 128mb hynix 3,3ns. karta kreci sie do 370/330. wyniki z markow:

9500pro

2k3 http://service.futuremark.com/compare?2k3=2578929

2k1 http://service.futuremark.com/compare?2k1=7864674

fx

2k3 http://ocg.prv.pl/2k3_fx.htm

2k1 http://service.futuremark.com/compare?2k1=7571748

co dogier to w farcry moge grac na na high, bo mam malo ramu a a cmr4 1024*768 max detali AA4 i AF16 i jest ekstra.

karty zamienilem z 70 zlotowa doplata i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hynixy Ci się kręcą do 660 ? U mnie idą tylko 620 :(

330 ida na testy, bo przechodza bezblednie tylko 3d marka. na codzien chodza na 311-315 jak sie ustawi ;] brakuje im radiatorow i V a V nie dam bez radiatorow a radiatorow nie dam, bo mam gniazdko zasilania nad jedna kostka i tak kolo sie zamyka :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale co tu poruwnywac 9600XT za 699zł a 9700@pro@360-650 Pinka za 760 moze sie z nim dogadaj i kup poprostu puzniej bo z tego co wiem to mu sie nie spieszy :) a wydajnosc nieporuwnywalnie wieksza same 128 vs 256 bit to juz ogromna roznice daje a co dopiero 8x1 :) ja bym sie wstrzymał i dozbierał :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja biore  radka od pinkiego ..... ;) .  mysle ze ten 9600xt bedzie dobra opcja  dla soczka..

No to bdb wybor szczegulnie ze ona juz jest zmodowana pod podkrecanie :) to juz nic nie trzeba w nia wkładac kaski :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.karta ta jest kiepkim wyborem w tym przedziale cenowym!!

2.Ale bez problemu farcry powinien smigac !! u mnie wprawdzie w dx8.1 ale smiga zaje...płynnie ! moze przełącz gre na dx8

3.sprawdz ja w innych grach !!! moze tylko w far cry cienko chodzi ja osobiscie gdybym mial mozliwosc to zamienilbym swojego gef4titanium na tego fx-a :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś wyżej napisał, że fx to 4x1 to dodam, że r9600pro/xt też :P

Soczek42 sprawdz inne sterowniki np. z serii 6x.xx podobnoż poprawiają grę w tym śmiesznym fałkłaju. Pozatym nie ustawiaj V.high tylko high bo masz mało ramu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LPC no i co ? karta trafiła do mnie i jest mistrzowska!! To najwydajniejsza karta z jaką miałem do czyneinia. Proszę tylko dajcie link do sterów omegi catalist czy coś żeby móc podkręcić tego r9700 do r9700 pro! Pozdro

a pochwal sie ile za nia zapłacilłes ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cieszę się że każdemu dfobrze sie ułożyło :) ja nie żałuję że dałem tyle bo ten 9700 chodzi jak 9700 pro poza tym na karcie jest dużo radioatorów które w przeciwieństwie do gf są potrzebne do takiej wydajności a które też kosztują no i ten silencer :) myślę że mi się i tak opłaciło bo jak zobaczyłem radka 9700 pro od herca za 1500zł to znaczy że jest good bo ten 9700 tez jest od herca :)cieszę się że każdemu dfobrze sie ułożyło :) ja nie żałuję że dałem tyle bo ten 9700 chodzi jak 9700 pro poza tym na karcie jest dużo radioatorów które w przeciwieństwie do gf są potrzebne do takiej wydajności a które też kosztują no i ten silencer :) myślę że mi się i tak opłaciło bo jak zobaczyłem radka 9700 pro od herca za 1500zł to znaczy że jest good bo ten 9700 tez jest od herca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi