Kochan Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 niestety procek takiej generacji jak moja z mnoznikiem 10 wymaga magistarli niemal 160 przy o/c - no ale co z pamiecmi - nie wyrabiaja .. wlasciwie to po zmianie na cl2 staje w wykrywaniu dyskow w raidzie, do ilu MHz takie pamiatki (2x256 133 MHz) moga pracowac na CL2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 niestety procek takiej generacji jak moja z mnoznikiem 10 wymaga magistarli niemal 160 przy o/c - no ale co z pamiecmi - nie wyrabiaja .. wlasciwie to po zmianie na cl2 staje w wykrywaniu dyskow w raidzie, do ilu MHz takie pamiatki (2x256 133 MHz) moga pracowac na CL2 ? sprawdz sam, przeciez nawet nie wiemy co to dokladnie sa za pamieci. sproboj sam, na 99,9 % nic nie zepsujesz. jesli beda pracowac stabilnie to dobrze, jesli nie to nie mecz ani siebie, ani pamieci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 a jakie mash pamieci? tzn firma i jaki cl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 krec sobie krec a jak bedzie sie wieszal i winda bedzie zglaszala bledy pamieci to znaczy ze jest to ta granica Masz Abita mozesz krecic :) ale jesli to jakies specteki albo cos podobnego to staniesz przy 150 Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 krec sobie krec a jak bedzie sie wieszal i winda bedzie zglaszala bledy pamieci to znaczy ze jest to ta granica Masz Abita mozesz krecic :) ale jesli to jakies specteki albo cos podobnego to staniesz przy 150 Mhz no tak tylko ze magistrala u mnie na procku dochodzi do 160.. a dzielnik pamieci z tego co widzialem mam tylko 3/4 i niestety na CL2 wstaja do 140 MHz... szkoda:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...