Skocz do zawartości
Kochan

do ilu bezpiecznie na cas latency 2 ??

Rekomendowane odpowiedzi

niestety procek takiej generacji jak moja z mnoznikiem 10 wymaga magistarli niemal 160 przy o/c - no ale co z pamiecmi - nie wyrabiaja .. wlasciwie to po zmianie na cl2 staje w wykrywaniu dyskow w raidzie, do ilu MHz takie pamiatki (2x256 133 MHz) moga pracowac na CL2 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety procek takiej generacji jak moja z mnoznikiem 10 wymaga magistarli niemal 160 przy o/c - no ale co z pamiecmi - nie wyrabiaja .. wlasciwie to po zmianie na cl2 staje w wykrywaniu dyskow w raidzie, do ilu MHz takie pamiatki (2x256 133 MHz) moga pracowac na CL2 ?

sprawdz sam, przeciez nawet nie wiemy co to dokladnie sa za pamieci. sproboj sam, na 99,9 % nic nie zepsujesz. jesli beda pracowac stabilnie to dobrze, jesli nie to nie mecz ani siebie, ani pamieci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krec sobie krec a jak bedzie sie wieszal i winda bedzie zglaszala bledy pamieci to znaczy ze jest to ta granica

Masz Abita mozesz krecic :) ale jesli to jakies specteki albo cos podobnego to staniesz przy 150 Mhz

no tak tylko ze magistrala u mnie na procku dochodzi do 160.. a dzielnik pamieci z tego co widzialem mam tylko 3/4 i niestety na CL2 wstaja do 140 MHz... szkoda:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...