CHECK-IT Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 No wlasnie? Jak wyglada wentylator uv active w niebieskim swietle niebieskiej katody? Zastanawiam sie czy sobie takiego sprawic ale nie moge znalesc śakiejś foty gdzie jest cos takiego w niebieskim swietle a nie uv.. Jesli wie ktos jak to bedzie wygladalo to prosze o wypowiedz a najlepiej o uzasadnienie jej fotka :P klik CHECK-IT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 a czemu chcesz mieszac elementy reagujace na uv z niebieska katoda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 światło UV dają LED-y a nie katody (przynajmniej nie w takim stopniu :) )... Jak chcesz zeby bylo widac te UV w wiatraku to spraw sobie diody UV LED... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 ciekawe sposrzezenie... pierwsze slysze... katody uv nie daja swiatla uv ... hmm .... arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Hm.. Wiem ze nie daja..Nie pytam czy katody niebieskie daja swiatlo uv tylko pytam jak wygladaja takie wiatraki w niebieskim swietle!!?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Nie wiem jak bedzie z wiatrakami ale np. UV-Dye Green Reaguje z katodka niebieska a uv-dye blue nie , nie wiem od czego to zalezy (moze mala czesc tego czym swieci Katoda niebieska to UV a green poprostu szybciej zaczna swiecic niz blue ) nie weim jak bedzie z wiatrakami ale wydaje mi sie powinny lekko swiecic(odbijac) przy blue katodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...