Skocz do zawartości
ktosiekk

VIVO ? ;o GeForceFX 5200

Rekomendowane odpowiedzi

Na czym Polega ta usługa VIVO ? mozna nagrywać materiały z Tv na kompa ? czym i w jaki sposób ? :D :oops: mam "GeForceFX 5200 Leadtek A340 Ultra T256VIVO BOX" :F:F :D

A poza tym co myślicie własnie o "GeForceFX 5200 Leadtek A340 Ultra T256VIVO BOX 256 DDR " :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a ja widzialem gf 2 z 128 MB :P Totalna sciema z ta pamiecia. jak gd 5200 wykorzysta 64 MB to będzie dobrze :)

Vivo dobra rzecz mozna sciagac obraz z każdego odbiornika:

videa

kamery

telewizora

kablowki

Dziala super polecam do tego program Roxio easy media creator robi wszystko co potrzebne, zrzuca obraz laczy go nagrywa plyty, full wypas :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na czym Polega ta usługa VIVO ?  mozna nagrywać materiały z Tv  na kompa ? czym i w jaki sposób ? :D :oops: mam "GeForceFX 5200 Leadtek A340 Ultra T256VIVO BOX" :F:F :D

A poza tym co myślicie własnie o "GeForceFX 5200 Leadtek A340 Ultra T256VIVO BOX 256 DDR " :D

Primo -> VI(Video-In ang. "wejście wideo")VO(Video-Out ang. "wyjście wideo"), czyli fajna sprawa jak masz przynajmniej jedno z następujących urządzeń : kamerka analogowa, magnetowid, telewizor

Secundo -> Leadtek, gut firma, daje radę. Ale sam chipset karty... trochę poracha do dzisiejszych gier. Jak kcesz grać w gry sprzed pół roku maks. to jeszcze pograsz czasami nawet płynnie na średnich ustawieniach.

Tercio -> Te 256MB kompletnie nic nie daje !!! Jak masz możliwość i kcesz taką kartę weź taniej 128, chyba, że różnica w sianie jest 5-10zł :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi