ktosiekk Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Na czym Polega ta usługa VIVO ? mozna nagrywać materiały z Tv na kompa ? czym i w jaki sposób ? :D :oops: mam "GeForceFX 5200 Leadtek A340 Ultra T256VIVO BOX" :F:F :D A poza tym co myślicie własnie o "GeForceFX 5200 Leadtek A340 Ultra T256VIVO BOX 256 DDR " :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ze te 256mb bardziej by się przydały jako podkład do smażenia niż do takiej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Has$kY Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 hehe a ja widzialem gf 2 z 128 MB :P Totalna sciema z ta pamiecia. jak gd 5200 wykorzysta 64 MB to będzie dobrze :) Vivo dobra rzecz mozna sciagac obraz z każdego odbiornika: videa kamery telewizora kablowki Dziala super polecam do tego program Roxio easy media creator robi wszystko co potrzebne, zrzuca obraz laczy go nagrywa plyty, full wypas :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeRBi Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Na czym Polega ta usługa VIVO ? mozna nagrywać materiały z Tv na kompa ? czym i w jaki sposób ? :D :oops: mam "GeForceFX 5200 Leadtek A340 Ultra T256VIVO BOX" :F:F :D A poza tym co myślicie własnie o "GeForceFX 5200 Leadtek A340 Ultra T256VIVO BOX 256 DDR " :D Primo -> VI(Video-In ang. "wejście wideo")VO(Video-Out ang. "wyjście wideo"), czyli fajna sprawa jak masz przynajmniej jedno z następujących urządzeń : kamerka analogowa, magnetowid, telewizor Secundo -> Leadtek, gut firma, daje radę. Ale sam chipset karty... trochę poracha do dzisiejszych gier. Jak kcesz grać w gry sprzed pół roku maks. to jeszcze pograsz czasami nawet płynnie na średnich ustawieniach. Tercio -> Te 256MB kompletnie nic nie daje !!! Jak masz możliwość i kcesz taką kartę weź taniej 128, chyba, że różnica w sianie jest 5-10zł :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...