Skocz do zawartości
Hendel

Unreal tournament 2003 10-20fps w 800x600x16, wszystko off

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko off i low, i wlasciwie nie da sie grac......... moze mam jakas pozna bete (chociaz nie ma zadnych bledow w grafice i wyglada na ukonczona gre) ale jak ten unreal na tym co ponizej w takich ustawieniach nie da sie grac to doom3.............wiem ze mam slaby procek , ale bez przesady 800x600x16......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko off i low, i wlasciwie nie da sie grac......... moze mam jakas pozna bete (chociaz nie ma zadnych bledow w grafice i wyglada na ukonczona gre) ale jak ten unreal  na tym co ponizej w takich ustawieniach nie da sie grac to doom3.............wiem ze mam slaby procek , ale bez przesady 800x600x16......

Po pierwsze masz napewno bete bo pelnej gry jeszcze nie ma.

Po drugie moze to wina tego radka- sterownikow predzej.

Directx w wersji 8.1 minimum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozliwe ze to jakas beta pozna, albo sterowniki od ATI, w 3dmarku 2001 se mam 5316 a po @ na 300/600 5487 (cosik maly przyrost ???, ale moze po zmianie proca bedzie wieksza roznica)Dodam jeszcze ze przy wkladaniu plyty do daemoncd wywala mi niebieksi ekran, po nacisnieciu esc wszystko wraca do normy. Tez to macie ??(czy moze to oznaka bety ??-)Swoja droga podoba mi sie ta muzyczka z menu :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi