ptaku666 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Podczas szukania cracka do programu uczepił sie mnie jakis robak, tzn nie moge w ustawieniach IE6 zminic strony startowej, okno jest nie aktywne nic nie moge tam wpisac, po drugie pomyslałem sobie ze trzeba bedzie zrobic korekty w rejestrze i gdy wpisuje regedit w uruchom pokazuje mi sie okno z : "EDYCJA REJESTRU ZOSTAŁA WYŁĄCZONA PRZEZ ADMINISTRATORA SIECI" - oczywiscie to jest nie prawda, administrator mi nie zablokował edycji rejestru tylko ten kure**ki robal. Skanowałem juz antiwirem - nic, regclean - nic, norton utilities 2004 (win doctor) - tez nic nei pomogło, tak wiec prosze o pomoc was, za kazdego posta będe bardzo wdzieczny !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Sciagnij sobie Ad-aware + nowy reflist i zrob skan. Powinno pomoc. http://www.lavasoftusa.com/support/download/ Do edycji rejestru w takim wypadku proponuje Regworks: http://www.majorgeeks.com/download4168.html Jezeli uda Ci sie namierzyc nazwe tego robaka/skryptu to poszukaj go na www.symantec.com tam tez moze byc cos ciekawego napisane. A jak chcesz pozbyc sie takich denerwujacych rzeczy to wskocz na inna przegladarke np. Operke. Ja kiedys tez zalapalem cos takiego jak jakas smieszna strone otwieralem i po tym postanowilem ze podziekuje juz IE 6.0 :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Gość nazywa się I-Worm.Swen . Pod XP należy w oknie "uruchom" wpisać polecenie:gpedit.msc, następnie w dziale "konfiguracja użytkownika" rozwijasz gałąż "szablony administracyjne"/system i klikasz na linię "zapobiegaj dostępowi do narzędzi edycji rejestru".W otwartym oknie właściwości zaznacz pozycję "wyłączone" i .....już. Sprawa jest opisana w KŚ Ekspert 3/04. Mam nadzieję ,że to pomoże.Pozdrawiam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 dzieki wam za pomoc, juz mam problem z bani ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...