Śmieszny Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Szukałem szukałem i nie mogłem znaleść. Jak już coś takiego jest to bardzo przepraszam. Mam w planach zakup zestawu głośników 5.1 tylko nie wiem jakie wybrać mam do dyspozycji ok 400zł znalazłem coś takiego http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5406&sid=1 http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=9625&sid=1 Opłaca się brać któryś z nich czy macie może jakieś inne propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Ja bym tego nie nazwal glosnikami a raczej pikaweczkami. : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 http://pl.europe.creative.com/products/pro...ct.asp?prod=503 koszt ok 370-390zł i sa to najlepsze jakie w zyciu widziałem w cenie do 600zl jelicos lepszego to tylko Mega Worksy grrrr i masz po szybach heheeh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 i te Logitechy o te Mediacostam to knoty z tymi logitech ma łacznie 50w hehe policz creativa subufer 22 + 3 x satolity dwudrozne o mocy muzycznej 20w kazda i po 8 w tylne x2 to razem 98 wat muzycznej :) zgniecie tego logitecha i teo mediaszrota :) pewnie inni tz ta kci doradza a jesli nie te to 6700 cretiva sa po 340zł ale sa troszke gorsze tak wiec polecam te do ORT: ORT: ORT: kturych ci dałem linka bdb zakup nie bedziesz załował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 http://pl.europe.creative.com/products/pro...ct.asp?prod=373 a jak masza duzo kaski to to hehehe i tak ja kpisałem trzymaj szyby i sasiadow bo ci nie dadza spokoju :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Ja Mam Longtechy 5.1 SP-910 One po prostu rządzą!!!!!!!!!! 8) Moc RMS łączna to 75W nawet na Moim 32 bitowym Mincie 6k daja piekna pare jak podkrecam dzwiek i bas na maxa to szyby mi trzeszcza a i ladny wyswietlacz jest a cena 270zl jest wprost smieszna! Creative P580 To nic w porównaniu z Longtechami. Radze rowniez popytac o 2.1 - Longtech produkuje obecnie najlepsze 2.1 !! Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 No moze przesadzilem ze najlepsze 2.1 ale jedne z lepszych w takich przedzialach cenowych. Wiem ze zwyciezyly w wielu testach ale mimo wszystko giga worx rulez :) sorry za mistake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 w cenie do 300 zl moze i ten Logitech jest dobry i nie bede mowił ze nie bo ich nie słyszałem obie te firmy Creative i Logitech robia najlepsze glosniki nawet moga sie poruwnywac do drogich zestawow domowych . kiedys w media na prozbe koles tam pracuje podlaczyli mi creative giga Worx i normalnie uszy odpadaja jakosc dzwieku i bass piekna sprawa i ok 1200-1300zl .Podłaczylismy tez Sony za ok 3000zl i mowie ci nie miały szans nie iwem czy mi uwiezysz ale tak było jednak Creative posiada certfikat THX <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> posiadaja zadki kture głosniki jest to certyfikat najlepszej jakosci dzwieku .Dlatego jeszcze raz polecam jak do 400zł to te głosniki http://pl.europe.creative.com/products/pro...ct.asp?prod=503 słyszałem je i sa narawde bdb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmieszny Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Ten zestawik Creativa jest nawet sympatyczny. Logitech jest teochę słabszy ale też da się znieść. Jednak nie chodzi mi o moc tylko głównie o sam efekt 5.1 i czystość brzmienia, bo jak będę chciał sobie głośniej posłuchać muzyki i pomęczyć sąsiadów to od tego mam piękny zestawik głośników (przerobionych własną inwencją twórczą :wink: ), które grają super :D :D . Chodzi mi o taki zestaw który w grach i filmach ma ładny albo bardzo ładny dzwięk :D Teraz mam problem bo nie słyszałem żadnego z tych dwuch co podaliście a w sklepie nie chce im się podłączać. Więc czekam jeszcze na więcej propozycji i jeszcze jakieś sugestie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 w cenie do 300 zl moze i ten Logitech jest dobry i nie bede mowił ze nie bo ich nie słyszałem obie te firmy Creative i Logitech robia najlepsze glosniki nawet moga sie poruwnywac do drogich zestawow domowych . kiedys w media na prozbe koles tam pracuje podlaczyli mi creative giga Worx i normalnie uszy odpadaja jakosc dzwieku i bass piekna sprawa i ok 1200-1300zl .Podłaczylismy tez Sony za ok 3000zl i mowie ci nie miały szans nie iwem czy mi uwiezysz ale tak było jednak Creative posiada certfikat THX <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> posiadaja zadki kture głosniki jest to certyfikat najlepszej jakosci dzwieku .Dlatego jeszcze raz polecam jak do 400zł to te głosniki http://pl.europe.creative.com/products/pro...ct.asp?prod=503 słyszałem je i sa narawde bdb :) Ja pisze o LONGTECHACH to jest taka nowa fala - malo znane ale swietne zwlaszcza 2.1 (patrz testy w PCWK chyba i KS) a te 5.1 to ja zachwalam, co do Creative to rzeczywiscie THX daje tą moc ale trzeba też mieć Audigy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ten zestawik Creativa jest nawet sympatyczny. Logitech jest teochę słabszy ale też da się znieść. Jednak nie chodzi mi o moc tylko głównie o sam efekt 5.1 i czystość brzmienia, bo jak będę chciał sobie głośniej posłuchać muzyki i pomęczyć sąsiadów to od tego mam piękny zestawik głośników (przerobionych własną inwencją twórczą :wink: ), które grają super :D :D . Chodzi mi o taki zestaw który w grach i filmach ma ładny albo bardzo ładny dzwięk :D Teraz mam problem bo nie słyszałem żadnego z tych dwuch co podaliście a w sklepie nie chce im się podłączać. Więc czekam jeszcze na więcej propozycji i jeszcze jakieś sugestie :wink: TO spytaj czy mają Longtech SP-910 5.1 rzadkie ale dobre - ja je zachwalam do filmów i muzy stosuje - 75W RMS i tak wystarcza żeby sąsiedzi częściej wpadali :twisted: :D Ale za żadną cholerę nie kupuj Manty MM1500 - bo to najtanszy i najslabszy szit. Natomiast znajomy ma Encore XP+155 5.1 i to jest tez dobre popytaj co inni o tym sądzą, powodzenia i pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ja mam Logitech Z-640 ale te co mają 70Wat i musze powiedzieć ze sasiad nademna juz nie puszcza tak głosno muzy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmieszny Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ok. Wielkie dzięki za sugestie :D ale jeszcze chyba się trochę zastanowie ale chyba wezmę CREATIVA :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Jesli creative to nie bierz: P580 a zwlaszcza oem (bo krotsze kable , bez pierdulek ktore czase sie przydaja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmieszny Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 OK. Dzięki za cynk :D A jużmiałem zamiar je braćw dodatku oem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 nie no box nawet nie są złe ale OEM to totalna pomyłka moj kolega musial sobie przedluzać tnąć je nozyczkami :D przez co stracil gware i po miechu mu siadly :P niezle jajco nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacH Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 ja zakupilem Creative P580 BOX i jak na domowy uzytek to jest GIT Grają calkiem nieźle, przy max volume i bass prawie nie charczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Ja Mam Longtechy 5.1 SP-910 One po prostu rządzą!!!!!!!!!! 8) Moc RMS łączna to 75W nawet na Moim 32 bitowym Mincie 6k daja piekna pare jak podkrecam dzwiek i bas na maxa to szyby mi trzeszcza a i ladny wyswietlacz jest a cena 270zl jest wprost smieszna! Creative P580 To nic w porównaniu z Longtechami. Radze rowniez popytac o 2.1 - Longtech produkuje obecnie najlepsze 2.1 !! Pozdro.bas na maxa chyba ci pierdzi ten basisko :lol: mint i dobra jakosc dzwieku szyby trzeszcza nie rob z siebie barana :wink: 2.1 naj moje stero o 3 klasy lepiej zagra niz te longtechy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Ja Mam Longtechy 5.1 SP-910 One po prostu rządzą!!!!!!!!!! 8) Moc RMS łączna to 75W nawet na Moim 32 bitowym Mincie 6k daja piekna pare jak podkrecam dzwiek i bas na maxa to szyby mi trzeszcza a i ladny wyswietlacz jest a cena 270zl jest wprost smieszna! Creative P580 To nic w porównaniu z Longtechami. Radze rowniez popytac o 2.1 - Longtech produkuje obecnie najlepsze 2.1 !! Pozdro.bas na maxa chyba ci pierdzi ten basisko :lol: mint i dobra jakosc dzwieku szyby trzeszcza nie rob z siebie barana :wink: 2.1 naj moje stero o 3 klasy lepiej zagra niz te longtechy :twisted:Koleś nie słyszałeś to nie wiesz!!!! Poczytaj sobie testy w dobrych gazetach o ile cię stać, drogi kolego, nie moja wina że się na mnie uwziąłeś ale czemu inni mają na tym cierpieć? Twoja odzywka jest chamska i nie musisz pokazywać wszystkim jak wysoka jest twoja kultura... :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Ja Mam Longtechy 5.1 SP-910 One po prostu rządzą!!!!!!!!!! 8) Moc RMS łączna to 75W nawet na Moim 32 bitowym Mincie 6k daja piekna pare jak podkrecam dzwiek i bas na maxa to szyby mi trzeszcza a i ladny wyswietlacz jest a cena 270zl jest wprost smieszna! Creative P580 To nic w porównaniu z Longtechami. Radze rowniez popytac o 2.1 - Longtech produkuje obecnie najlepsze 2.1 !! Pozdro.bas na maxa chyba ci pierdzi ten basisko :lol: mint i dobra jakosc dzwieku szyby trzeszcza nie rob z siebie barana :wink: 2.1 naj moje stero o 3 klasy lepiej zagra niz te longtechy :twisted:Koleś nie słyszałeś to nie wiesz!!!! Poczytaj sobie testy w dobrych gazetach o ile cię stać, drogi kolego, nie moja wina że się na mnie uwziąłeś ale czemu inni mają na tym cierpieć? Twoja odzywka jest chamska i nie musisz pokazywać wszystkim jak wysoka jest twoja kultura... :!: Chetnie bym poczytal te testy, z ciekawosci, ale nie mam tych gazet. Mam prozbe, moglbys przepisac przy jakiej czestotliwosci Twoj subik ma spadek rzedu -3db? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Ja nie mam tego 2.1 tylko mam 5.1 ale tez longtecha czy to cie interesuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 tak, chcialbym wiedziec czy te subwooferki schodza chociaz do 50 hz bez spadku -3db Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...