Skocz do zawartości
Kalaf10r

Listwy antyprzepięciowe czy jakos tak :D

Rekomendowane odpowiedzi

Przeszukalem i nie znalazlem :D 

mam pytanko jakiej firmy polecili byscie taką listwe ?? moja niestety padla :(

zadam glupie, aczkolwiek oczywiste pytanie (ktorego nie zadal zaden z przedmowcow):

czy wykrecales bezpieczniki z tej listwy i dawales nowe - bo moze wcale nie padla tylo bezpiecznik sie sfajczyl ?

(pytam kontrolnie bo sa ludzie ktorzy mysla ze listwa antyprzepieciowa to taki przedluzacz i o bezpiecznikach nic nie slyszeli)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszukalem i nie znalazlem :D 

mam pytanko jakiej firmy polecili byscie taką listwe ?? moja niestety padla :(

zadam glupie, aczkolwiek oczywiste pytanie (ktorego nie zadal zaden z przedmowcow):

czy wykrecales bezpieczniki z tej listwy i dawales nowe - bo moze wcale nie padla tylo bezpiecznik sie sfajczyl ?

(pytam kontrolnie bo sa ludzie ktorzy mysla ze listwa antyprzepieciowa to taki przedluzacz i o bezpiecznikach nic nie slyszeli)

hehe... racja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lestar. I pamiętam taki motyw w akademiku, gdy zanikało napięcie - żarówki się żażyły ledwo co, wszędzie głucho było a ja wtedy mogłem moje stereo odkręcić na maxa i działało ql :lol: Z kompem nie robiłem jednach takich "doświadczeń"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do wygladu to i tak tego nikt po za mna nie bedzie widzial bo to lezy pod biorkiem tylko moja noga tego dotyka :D a co do tych bajerqf to nie sa mi potrzbne przez TePeeSA sie nie lącze wiedz modem odpada :D

ps. to Bruce: sluchaj ty sie krecisz po wgk czy tam są te listwy ?? a jak są to w którym miejscu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do wygladu to i tak tego nikt po za mna nie bedzie widzial bo to lezy pod biorkiem tylko moja noga tego dotyka :D  a co do tych bajerqf to nie sa mi potrzbne przez TePeeSA sie nie lącze wiedz modem odpada :D  

ps. to Bruce: sluchaj ty sie krecisz po wgk czy tam są te listwy ?? a jak są to w którym miejscu

LESTARy tez maja zabezpieczenie linii telefonicznej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam Ci listwę AXONA co prawda jeszcze mam jeszcze w nią wetknięte pojedyncze zabezpieczenia przepięciowe firmy CITEL /zakosiłem kiedyś szefowi z firmy, jakiś francuski wynalazek, a firma CITEL ponoć znana na rynku/, ale i tak działa mi bez zarzutu już ze trzy lata, no a Lestary też owszem, git listwy, ale ja chciałem mieć czarną :) :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam axona już dłuuuugo (chyba od 386 33MHz ew. od amd k5 100 policzcie se kiedy to było w modzie bo mi sie nie chce) i do tek pory działa bez problemu - no była kiedyś chamska sytuacja że kuzyn podłączył pod nią spawarke i poszły z dymem bezpieczniki - nic poza tym :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...