Kalaf10r Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Przeszukalem i nie znalazlem :D mam pytanko jakiej firmy polecili byscie taką listwe ?? moja niestety padla :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 mam już dość długo listwe firmy Akoss czy jakos tak i jestem z niej zadowolony. kosztowała mnie 45 zł na giełdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 LESTAR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 moja ta co byla/jest bo lezy pod biorkiem jest Sparka ma okolo 2 lata i sie zyeb..... :D a jaka cena tych LESTARuff?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 mam dwie lestar jedna ma 3 lata jest git a druga jest nowa i tez jest git polecam. :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Przeszukalem i nie znalazlem :D mam pytanko jakiej firmy polecili byscie taką listwe ?? moja niestety padla :( zadam glupie, aczkolwiek oczywiste pytanie (ktorego nie zadal zaden z przedmowcow): czy wykrecales bezpieczniki z tej listwy i dawales nowe - bo moze wcale nie padla tylo bezpiecznik sie sfajczyl ? (pytam kontrolnie bo sa ludzie ktorzy mysla ze listwa antyprzepieciowa to taki przedluzacz i o bezpiecznikach nic nie slyszeli) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Przeszukalem i nie znalazlem :D mam pytanko jakiej firmy polecili byscie taką listwe ?? moja niestety padla :( zadam glupie, aczkolwiek oczywiste pytanie (ktorego nie zadal zaden z przedmowcow): czy wykrecales bezpieczniki z tej listwy i dawales nowe - bo moze wcale nie padla tylo bezpiecznik sie sfajczyl ? (pytam kontrolnie bo sa ludzie ktorzy mysla ze listwa antyprzepieciowa to taki przedluzacz i o bezpiecznikach nic nie slyszeli) hehe... racja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 LESTARA są bardzo dobre szczerze polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Lestart :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 bezpieczniki wykrecalem i wkrecalem nowe i nic nadal to samo co bylo chyba sie sqsze na tą Lestara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Lestar. I pamiętam taki motyw w akademiku, gdy zanikało napięcie - żarówki się żażyły ledwo co, wszędzie głucho było a ja wtedy mogłem moje stereo odkręcić na maxa i działało ql :lol: Z kompem nie robiłem jednach takich "doświadczeń" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 a ja polece ci ACARA 504W ewentualnie 504W RJ (z ochrona kabla telefonicznego/modemowego). dlaczego nie LESTAR? ACAR ma ladniejszy DESIGN :mrgreen: (powaznie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Ja polecam ci Lestara, mam już długo listwę tej firmy i jak narazie działa doskonale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 seko ejst spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 co do wygladu to i tak tego nikt po za mna nie bedzie widzial bo to lezy pod biorkiem tylko moja noga tego dotyka :D a co do tych bajerqf to nie sa mi potrzbne przez TePeeSA sie nie lącze wiedz modem odpada :D ps. to Bruce: sluchaj ty sie krecisz po wgk czy tam są te listwy ?? a jak są to w którym miejscu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 co do wygladu to i tak tego nikt po za mna nie bedzie widzial bo to lezy pod biorkiem tylko moja noga tego dotyka :D a co do tych bajerqf to nie sa mi potrzbne przez TePeeSA sie nie lącze wiedz modem odpada :D ps. to Bruce: sluchaj ty sie krecisz po wgk czy tam są te listwy ?? a jak są to w którym miejscu LESTARy tez maja zabezpieczenie linii telefonicznej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 A ja polecam Ci listwę AXONA co prawda jeszcze mam jeszcze w nią wetknięte pojedyncze zabezpieczenia przepięciowe firmy CITEL /zakosiłem kiedyś szefowi z firmy, jakiś francuski wynalazek, a firma CITEL ponoć znana na rynku/, ale i tak działa mi bez zarzutu już ze trzy lata, no a Lestary też owszem, git listwy, ale ja chciałem mieć czarną :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 dobra decyzja podjęta zabieram sie za zbieranie gotuffki i wyruszam po qpno Lestara :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 ja mam axona już dłuuuugo (chyba od 386 33MHz ew. od amd k5 100 policzcie se kiedy to było w modzie bo mi sie nie chce) i do tek pory działa bez problemu - no była kiedyś chamska sytuacja że kuzyn podłączył pod nią spawarke i poszły z dymem bezpieczniki - nic poza tym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 A ile Kosztuje ten Lestar bo moze tez bym sobie fundnoł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 A ile Kosztuje ten Lestar bo moze tez bym sobie fundnoł...od 40 do 70 zl - looknij np TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...