Skocz do zawartości
StePan

Radeon X800 XT - gdzie w USA ?

Rekomendowane odpowiedzi

W tym tygodniu zamierzam sprowadzić sobie dwa Radeony X800 XT z USA ale nie jestem zbytnio rozeznany ze stronami sklepow internetowych. Zainteresowała mnie jedna oferta :

http://www.cdw.com/shop/products/default.a...aspx?EDC=646747

Jest to najtańsza oferta, jaka z kumplem znaleźliśmy. Może ktoś z Was zna, jakies strony sklepów skąd można zamówić tego Radka, oczywiście nie pisze tutaj o sklepach, które prowadza za razem wysyłkę do Polski, bo karty kupi i prześle mi Siostra kumpla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko ładnie ale nie doliczylem VAT-u i teraz chyba nie bedzie mi sie opłacało zamawiac, bo to wyjdzie ponad 2000 zł Jeszcze po doliczeniu kosztów przesyłki to wyjdzie tyle samo ile w Polsce , a nie ma mozliwosci przeskoczenia tego Vat-u ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

np nie da sie wysklac jako prezent czy cos ? za paczki trzba vate placic

wiesz jak kupsz w polsce to masz przynajmniej spokoj ze jak sie zdupi to masz gware a taki sprzet kupowqany ussa w sumie gwara jest ale przeslanie w razie czego ...

jak bylem w london city i kupowalem sobie pewnien hardware to byly dwie opcje .. 1. kupujesz bez gwarancji w sklepie - wynosi cie to prawie 1/3 mniej lub kupujesz z gwarancja i wtedy jak sie cos zkaszani czy nawet zjarasz karte oni bez gadania wydaja ci nowa ..

moze tam tez jest taka mozliwosc .. popytaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko ładnie ale nie doliczylem VAT-u i teraz chyba nie bedzie mi sie opłacało zamawiac, bo to wyjdzie ponad 2000 zł Jeszcze po doliczeniu kosztów przesyłki to wyjdzie tyle samo ile w Polsce , a nie ma mozliwosci przeskoczenia tego Vat-u ?

ja mieszkam w usa i co moge ci doradzic to niech siostra kumpla po kupieniu jej rozpakuje ja i wysle jako czesc urzywana (wartosc do 100$ :wink: ) bedzie bez cla

ja tak wysylalam bratu DVD RW

ps. nie rozumiem kto ci naliczy wat mnie chcieli dodac tylko clo potem przesylki juz nikt nie sprewdza caly kartonik pieknie doszedl do odbiorcy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co lukalem, to narazie jest problem z dostaniem nawet X800Pro. X800 XT jeszcze nie sa osiagalne. Najtaniej X800 Pro znalazlem tu:

http://www.ecost.com/ecost/shop/detail.asp...email,ECOSTDEAL

ale co z tego jak nie maja na stanie... cenka zas sympatyczna-360$!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aj tam. Nie ma problemow z wysylka z USA. Wazne zeby nie wysylac jak nowa rzecz. Raczej wyjac z oryginalnego pudelka, wywalic zbedny gadzety i wyslac, jako karta wyserwisowana, lub np. z jakiejs wyprzedazy. Ja tak zrobilem kiedys jak kupowalem (no moj kuzyn kupowal) R9500Pro w USa i wysylal mi to do Polski. Przesylke mialem po 6dniach.

aha... www.allstarshop.com - tam zanabylem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi