v1ru5 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 czesc, kupiłem sobie od znajomego ptasznika (Brachypelma albopilosum) po pierwszej wylince. Mam go od paru dni, wyjeżdzalem na weekend dałem mu pół robalka, a on go nie zjadł, tylko sie zakopał. Nie wiem czy to normalne zachowanie, może będzie miał wylinke?? hodował ktoś ptaszniki, może mi pomoże!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 zakupiles zwierze niemajac zielonego pojecia o hodowli, no ladnie.. a serio, zaopatrz sie w jakas kasizke o ptasznikach, mozesz tez polookac na nacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 spokojnie juz panikujesz - a co on ma jesc codziennie 4 posiłki - jak dalej ni ebedzie jadl to moze byc klopot ale na razie to jak poprzednik napisal zaopatrz sie w jakas ksiazke i polukaj http://www.terrarystyka.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 nic mu nie będzie. podaj maila - mam dla ciebie prezent (b.przydatny) - około 3Mb leORT: ORT: ORT: ktury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 wyślij na virus808@poczta.fm dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Ja mam zamiar sobie kupić podobne zwierzątko, albo skorpiona. Mongothealien mółbyś mi wysłać na torrentino@o2.pl :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 już leci - przyjemnego czytania @Mysterio - nie jest to w prawdzie o skorpionkach ale i tak poczytać warto :wink: może zmienisz zdanie i kupisz jednak jakiegoś kosmatego pajączka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Thx Mongothealien, co do zakupu to jeszcze się niezdecydowałem. Pożyjemy zobaczymy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 moze teskni i stracil apetyt ;) hehe a serio to jakas moda nowa na pajaki? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 nie moda tylko mi kumpel pokazał ... no i teraz mam swojego ulubieńca malutkiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 http://terrarystyka.pl/forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 ja preferuję: http://terrarium.com.pl/forum/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 ja preferuję:http://terrarium.com.pl/forum/ O tak, mimo że wchodzę na obydwie "terrarystyki" to jednak preferuję jako ciekawszy "vortal" Nooka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubsonBrowar Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Nareszcie coś o Pająkach :D tez mam Brachypelma Albopilosum 8 wyl. Kupilem go po 2 i powiem ci jedno NIE MARTW SIĘ TYM ŻE NIE SZAMIE mój zaczął jeść 11 dni po kupieniu ! A kiedy przechodził pierwszą wylinke w nowym domu czulem się jak.....Ojciec :D Jedna rada czasem trzeba pająka schowac tylko po to ze kiedy widzisz go codziennie to wytrzymasz max 3 tyg bez kupienia kolejnego pająka :D Znam ludzi którzy co tydzień czekają na przesyłke.Jak masz jeszcze jakies pytanka to wal na PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...