deeejot Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 To na 100 % przez firewall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Załóż sesje i tylko ustaw tor drugi niech da"serch for..." i nic nie wpisuje tylko zatwierdzi, ja tak gram od roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jak wyżej ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 jak wyzej i wyzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 W demo ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 W demo ?? :Deee ja tam proponuje jakas wczesna bete :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 W demo ?? :Deee ja tam proponuje jakas wczesna bete :wink: :DUmiecie czytać?? Colin McRae Rally 2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 W demo ?? :Deee ja tam proponuje jakas wczesna bete :wink: :DUmiecie czytać?? Colin McRae Rally 2.0.ludzie :roll: niebadz taki powazny panie holowczyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jak Colin 2 to ja mogę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 W demo ?? :Deee ja tam proponuje jakas wczesna bete :wink: :DUmiecie czytać?? Colin McRae Rally 2.0.ludzie :roll: niebadz taki powazny panie holowczyc :DJaki Hołowczyc, Gronholm- Marcus Gronholm :))). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 W demo ?? :Deee ja tam proponuje jakas wczesna bete :wink: :DUmiecie czytać?? Colin McRae Rally 2.0.ludzie :roll: niebadz taki powazny panie holowczyc :DJaki Hołowczyc, Gronholm- Marcus Gronholm :))).a juz myslalem ze to pan Carlos Sanitz (chyba tak sie to pisze) dobra to moze i ja sie przedstawie jestem Lesiu Kuzaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Subaru Impreza RULEZZZ!!! :D:D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Subaru Impreza RULEZZZ!!! :D:D:D:D:D:DOsobiscie preferuje seata ibize ale fakt faktem ze dla poczatkujacych subaru w colinie jest jak znalazl ;) btw czy ktos potrafi w colinie zapaniowac nad pegoutem 206 :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Widzę że wszyscy aż się palą do grania :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ja bardzo chetnie. Wlasnie kupilem sobie nowa kiere. GG1884407 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 btw czy ktos potrafi w colinie zapaniowac nad pegoutem 206 :roll: Peugeot 206 RULEZZZ .... przejechałem tym cackiem już pare razy cała gierke :-) :-). Qrna chyba zara znowu instalne :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 heh zagrałbym z wielką chęcią ale nie działa mi na radku... RS: Tobie działa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 heh zagrałbym z wielką chęcią ale nie działa mi na radku... RS: Tobie działa?? Co????? Chyba masz zwalonego tego Radka albo masz coś zwalone w systemie, ewentualnie jakąś marną wersję pirata ja mam ATI7500 i gierka mi wymiata bez żadnych problemów :) :) :) Apropos Peugeota to moja ulubiona bryczka i najlepiej mi się nią jeździ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 No to widzę, że jest coraz więcej chętnych. Kiedy gramy :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ja moge sprobowac, ale ostrzegam kalecze ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Mozemy rypac tylko oczywiscie zimowa plansz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 3094536 <-- mój nr. GG. Kto chce pograć niech pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Hej ,a mozna grac w Colina np w 5?? Jakby co mozemy pograc wieczorem jak przejde z pracy :cry: Moge postawic tylko ciekawe czy lacze mi wytrzyma :twisted: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 mozna w 8, tylko ze ja mam wersje 1.0 chyba pojdzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ja mam 1.09. Sciagnijcie skads patcha. Jakby co dam linka do Nocd cracka. Zreszta lezy na www.gamecopyworld.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 eeee ja myslalem ze przez oficjalny server :) juz sciagam cracka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Dobra macie linka do tego patcha: http://www.mmcinteractive.com/cmrv/special...MR2Patch109.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 heh zagrałbym z wielką chęcią ale nie działa mi na radku... RS: Tobie działa?? Co????? Chyba masz zwalonego tego Radka albo masz coś zwalone w systemie, ewentualnie jakąś marną wersję pirata ja mam ATI7500 i gierka mi wymiata bez żadnych problemów :) :) :) Apropos Peugeota to moja ulubiona bryczka i najlepiej mi się nią jeździ :) A na jakim systemie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 A może by tak mały turniej...? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 heh zagrałbym z wielką chęcią ale nie działa mi na radku... RS: Tobie działa?? Co????? Chyba masz zwalonego tego Radka albo masz coś zwalone w systemie, ewentualnie jakąś marną wersję pirata ja mam ATI7500 i gierka mi wymiata bez żadnych problemów :) :) :) Apropos Peugeota to moja ulubiona bryczka i najlepiej mi się nią jeździ :) A na jakim systemie??Obecnie na XPprof. ale wcześniej na Millenium i też było GIT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...