TwiN Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 heh zagrałbym z wielką chęcią ale nie działa mi na radku... RS: Tobie działa?? Co????? Chyba masz zwalonego tego Radka albo masz coś zwalone w systemie, ewentualnie jakąś marną wersję pirata ja mam ATI7500 i gierka mi wymiata bez żadnych problemów :) :) :) Apropos Peugeota to moja ulubiona bryczka i najlepiej mi się nią jeździ :) A na jakim systemie??Obecnie na XPprof. ale wcześniej na Millenium i też było GITdzifffne :? musze poszukać gdzies colina i spróbuje, ale jak kiedyś instalowałem to nie działał... Może na nowych sterach i patchu pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Akurat jestem po info od kumpla, ze jego kumpel wygral zawody w Lodzi wlasnie w gre Collin 2. Wygral P4 2.2 Ghz ale nie wiem czy kompa czy proca samego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 No to cyk... ja kiedys z qmplem gralem przez modem ;) tak, ze on mi sie wdzwonil na komp i strasznie haczyla gra... z reszta moze glupi pirat or sth like that ;( ;( ;( w kazdym badz razie zaloze sie, ze zaden z was nie wygralby z moim qmplem w wyscigu japonii dla dwoch. :D :D :D on tam jest wyrabisty ze tak powiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 qwa a ja chciałem pograc i d*** zbita! Nie widzi sesji :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 qwa a ja chciałem pograc i d*** zbita! Nie widzi sesji :evil: Właśnie, ne da się połączyć. Może to mieć związek z tym że mam neta z sieci :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 To reflektuje ktos?? Stawiam gre. Zglaszajcie sie na GG1884407 zobaczymy ile sie osob zglosi. Wtedy podam ip na GG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ehh ludki sa taaak chetne ze chyba sobie zagram w d2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Phil to moze sprobujemy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Czy moze mi ktos powiedziec dlaczego w ta pieprzona gre nie da sie grac online?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Czy moze mi ktos powiedziec dlaczego w ta pieprzona gre nie da sie grac online??rozwin wypowiedz :? jakies bledy masz czy co :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Wiec ,probowalismy (ktos odpowiedzial na moje propozycje :D) i tak. Mam stale ip i stawiam gre. Wiem ,ze sygnal o checi dolaczenia jest ,bo mi Firewall to zglasza (probowane rowniez na wylaczonym). I czekam i czekam i nic. Oni wpisuja i tez nic. Pamietam ,ze rowniez mialem problemy z ta gra na IPX. Aha wszyscy mamy piraty ,wiec nie wiem czy to od tego. Moze jakies sugestie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 czemu ipx ? ma byc "internet tcp... bla bla" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Wiem ,ze przez tcp/ip ,tylko wspomnialem o ipx ,bo kiedys probowalem grac po lanie i tez byla kiszka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 U mnie na sieci śmigało a na necie doopa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 witam czy ktos widział albo wie skad wziość do colina mc rally 2 Seicento.....jezeli tak to prosze o podanie linki........dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 już sobie załatwiłem :) ale jednak angielski pilot mi bardziej odpowiada zgadzam sie w pelni, angielski pilot jest lepszy i wole jego texty:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 już sobie załatwiłem :) ale jednak angielski pilot mi bardziej odpowiada zgadzam sie w pelni, angielski pilot jest lepszy i wole jego texty:> Przeciez w polskiej pilotem jest sam Holo Chips :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Witam Posiadam gre Collin 2 (PL) i mam pewien problem bo czasami podczas startu odcinka ( gdy jest odliczanie ) ekran robi sie prawie caly szary az do momentu wystartowania samochodu - wtedy wraca do normy - dzieje sie to tylko na niektorych trasach. Czy ktos zetknal sie z takim czyms i czy moze sa jakies patche do tej gry ? jezeli sa jakies patche to bym prosil o dzialajce linki. A co do komputera to Windows XP Pro Pl + SP1 , karta graficzna Sapphire 8500LE , DirectX9.0 , Drivery Catalyst 3.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Też mam nieraz takie coś. Ale to chyba zależy jak się gra zainstaluje, bo jak nie ma to nie ma a jak jest to dość często. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol626 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Heh dziwne... u mnie tego nie ma... A moze pirata się ma? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBa Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 a Colina 3 testował już ktoś może - jakie wrażenia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 a Colina 3 testował już ktoś może - jakie wrażenia ?? A co juz jest colin 3 na PC ? bo ostatnio czytalem ze ma wyjsc dopiero maj-czerwiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol626 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Nie ma jeszcze Colina :( A wie ktośmozę czy będzie/jest tego chociaż demo?? Jeśli tak to dajcie linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 a Colina 3 testował już ktoś może - jakie wrażenia ??Zeby potestowac to musi cos takiego byc. Co do problemu to raczej nie jest uciazliwy klopot. Ale jezeli nie mozesz spac to zmiem sterowniki karty graficznej. Poprobuj z ustawieniami grafiki w grze (rozdz., detale otoczenia jak i samochodu, mapowanie wybojow, itp). A jak sie nic nie da zrobic to przy odliczaniu zamykaj oczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 mapowanie wybojow A co to za opcja i co ona daje ciekawego w grze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajek Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 na innej grafie mialem tez cos takiego glownie w Finlandi, ale jak zmienilem na tego GF nie ma zadnych problemow. Co do colina3 to nie moge sie juz doczekac!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Zassałem go właśnie z Kazy (178 mb). Rozpakowałem zainstalowałem, włączyłem i działał :twisted: jenak kiedy miał sie rozpocząć wyścig pojawił się komunikat 8O ,,make sure that CMR 2 cd is in your cd rom". W<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem sie, bo próbowałem już chyba z sześciu cracków :x Mam winde xp jeśli macie jakieś pomysły to mówcie, ale żadnych postów w sytlu ,,Warez, oszustwo, kup oryginał,itp." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Co jest ludzie??? Nie tylko Morrowind istneje na tym świecie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Dales full install? Zadnych propozycji nie mam wiecej. A co do crackow to wiesz jakie sa zasady na forum . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Czy to ożliwe, że to przez moją winde? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...