daFojtek Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 no ja tez bym dzis sobie zagral :) najlepiej tak kolo 22:15 bo wczesniej nie bede mogl :( jak by co to walcie na gg 3746764 pod jaki IP bedziecie grali to sie dolacze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 bylo bardzo fajnie,rozegralismy rajd kenii,zalujcie bo bylo nas tylko 2, czekam sie zglaszac sie na gg 2627153, jutro wieczorkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 to moze dzisiaj zagramy ??? koło 20 ??? ale max moze grac 8 osób :( więc trza sie bedzie zgadac na sklady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 ja jestem za. jak cos ustalicie to dajcie tu info lub skrobnijcie mi na gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 no no moze dzis wiecej osob zagra :) wczoraj sie gralo bardzo fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 dzisiaj o 20:00 gramy :) własnie próbna jazda z NIEMCEM zakończona ;P aha , gramy podstawowymi autami !!! zadnych nowych tylko: Focus , Lancer , 206 , Corolla , Impreza i Cordoba !!! nic więcej , zeby nie bylo walków ... aha , następne informacje będą podawane na moim forum (o furach) > www.wrctuning.glt.pl < w dziale "GRY" będą mozna prosić o przyklejenie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 mozna przykleic?? prawda :) czemu nie jezdzimy bonusowymi ay=utami?? ja sie tak meczylem je odblokowujac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 jezdzimy tylko standartowymi ......... i bez kłótni ... ponieważ nie każdy oblokuje auta bo nie ma na MAX zainstalowanego , na minimum jak masz zainstalowane to nie da sie odblokowac aut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 hehe da sie ;) wystarcza 2 kody :P allthebuttons i greatnews - jak ktos nie wiem gdzie wpisac to info do mnie na gg juz sie tu raz wpisalem ze bede grac ale czynie to ponownie z 2 powodow :) 1. czy pogram z wami jezeli mam wersje angielsk cmr2 ? polska wersja to nie nowosc ale niestety zapodzialem gdzies ta plyte i mam tylko ang :( - nie bedzie zadnych konfliktow ? 2. jak sprawa ze skrotami - wiadomo ze jest ich w grze od z.a.j.e.b.a.n.i.a :lol: - sa jakies mozliwosci weryfikacji - no i jak wyglada sama rozgrywka - nigdy nie gralem - jak ktos mi odpisze na gg to bede wdzieczny - mozna od razu wtedy sprawdzic czy wersja pol vs ang sie nie gryzie ... z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 szykuje sie niezly rajdzian, ja oczywiscie startuje, rozdajcie numery startowe :) aha, proponuje rozgrywac cale rajdy a nie jakies pojedyncze oesy zapomnialem, dzis jest pozegnanie Janusza w OESIE na TVN TURBO dlatego wlacze sie dopiero o 20:30. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 zakaz uzywania skrótów !!!! a ja sam posiadam ANGIELSKĄ wersje :) dzisiaj rozegramy cały rajd AUSTRALII > aha prosze pisać wszystkie pytania na forum które podałem > www.wrctuning.glt.pl (prosze sie tam zarejestrować) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 ej no jak sie umawiamy to grajcie , ja czekam , przejade sie raz i musze czekac az ktos zajazy ze gram , mija 10 minut a tu przejechany 1 odcinek ........... jak tak chcecie grac to postawcie swój serwer ........... nie weim , jezeli to sie nie zmieni to chyba nie warto grac ..... z mojej sieci osoby jak sie umawiają to rajdy przejezdzamy ze 3 a nie 1 odcinek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 noz kurde byle i laczylem sie jak glupi przez 20 minet !!!! na gg zreszta na bierzaco ci mowilem cosie dzieje a ty nawet nie raczysz odpisac ! nie raz stanalem juz na starcie i widzialem ze stoisz obok - byl twoj nick - i nagle kupa - jade sam !!! to przeciez nie ja sie rozlaczalem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 ja i bat gramy dzis po 22 :) jak jest ktos zainteresowany to walcie na gg moje albo bat'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 no GNZ ja cie nie rozłanczam bo sie nie da kogoś wywalić ...... więc nie wiem czemu , u mnie cały czas byłeś ale stałeś w miejscu , na następne GRY umawiamy się na moim forum , adres podany w topicu ......... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 chetnie pojezdze z wami. jak cos ustalicie to info na GG. chcialem wpasc o 20, ale robilem shrouda i zapomnialem o tym. AsTeX => ta Twoja stronka nie chce sie otworzyc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 chetnie pojezdze z wami. jak cos ustalicie to info na GG. chcialem wpasc o 20, ale robilem shrouda i zapomnialem o tym. AsTeX => ta Twoja stronka nie chce sie otworzyc :/ no sdobra tylo gg bys mogl podac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 chetnie pojezdze z wami. jak cos ustalicie to info na GG. chcialem wpasc o 20, ale robilem shrouda i zapomnialem o tym. AsTeX => ta Twoja stronka nie chce sie otworzyc :/ no sdobra tylo gg bys mogl podac :)a w profilu nie mam :?: :lol: na pierwszej stronie tez jest :] 1511956 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 chetnie pojezdze z wami. jak cos ustalicie to info na GG. chcialem wpasc o 20, ale robilem shrouda i zapomnialem o tym. AsTeX => ta Twoja stronka nie chce sie otworzyc :/ no sdobra tylo gg bys mogl podac :)a w profilu nie mam :?: :lol: na pierwszej stronie tez jest :] 1511956 :) ano masz tylko co z tego jak sie nie odzywasz :( a mielismy grac, no nic my z bat'em gramy jak cos to walcie do mnie na gg 3746764 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 to sie na jutro umowimy, bo teraz siedze i forum przegladam, no chyba, ze teraz tez pomeczymy troche furki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 hm........jezeli tamten adres ci nie działa to spróbuj przez > http://members.lycos.co.uk/wrctuning/ serwer niedługo sie zmieni :) a mi tamten cały czas działa ...... to dzisiaj na tamtej stronie będzie pisać rozgrywka na dzisiaj [please o PRZYKLEJENIE] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 no i co gramy czy nie wlazlem na to forum a tam nic nie ma o kolejnych rajdach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 no bo na to trza sie umawiać , ja sam nie bede decydował o wszystkim , napiszcie jakie godziny was interesują i kiedy najlepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Musiałem się pobawić w Archeologa, bo mam z tą gierką problem. Chciałem ją odpalić na Lenovo 3000 N200 (Celeron 1.73, GMA X3100, 1.5GB) pod XP. I sytuacja wygląda tak, że po włączeniu, po filmikach chwilę można coś porobić, potem robi się tryb okienkowy (ramka okienka, a w środku gra), ale już nie można nic zrobić. Jest na to jakaś rada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 patha wgrywałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie, nie wiedziałem, że jakieś są, a nie bardzo miałem czas, żeby poszukać.. Poszukam na necie, a jutro sprawdzę jak dosiądę się do tego lapka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Pytanie: Czy ktoś uruchomił COLINA MCRAE 2.0 na Windows 7 32-bit akutalnie mam bulid 7100. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...