Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ja tez pisze sie na te mistrzostwa. Jakby co to moj numer gg 720732 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Za pol godzinki moze bedzie serwer . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Za pol godzinki moze bedzie serwer . super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 i ja chetnie pojezdze :P ale bez zadnych skrutow to jest dobre dla cheaterow co chca swoj rekord na strone wbic :? o tak pedze prosta jeb w slup przed trzema szykanami o tak jestem juz za zakretami jade dalej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 xan i wykminiles co jest nie tak ze polaczyc sie niemozesz ? moze dzisiaj pykniemy w colina 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 nie ma problemu tanaka tylko żeby było troszke więcej osób które będą mogły wejść. Wydaje mi sie że xan ma problemy przez to że jest w sieci :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Jesli bedziecie mieli jakis serwer to dajcie znac na maila pio555@o2.pl lub na gg: 1822575 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 chyba przez to , a chcialem mu dokopac w colina 2 :evil: chyba ze cos wymysli to zobaczy pikne subaru wrc od tylu :twisted: , to co ludki gramy dzisiaj ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Jak mi ktos dsa znac to ja moge grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 spoko jakos kolo 21:30 na chacie tweak sie spotkamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ok to o 21:30 kto stawia serwer ty tanaka czy ja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Ja nie moge bo nie mam jawnego IP, jesli ty Wilczek mozedsz to ty postaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 a jączysz się z netem przez jakąś sieć osiedlową czy coś w tym stylu ? jeśli tak to moga być podobne kłopoty jak miał xan :( co do serwera to cos mi sie colin często wywala i może was rozłanczać więc lepiej chyba by był to tanaka ale jeśli nie będzie mógł to postawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ja bedzie trzeba to zagramy idemnie tylko mnie czasem rozlancza i niemam stalego ip :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 nan mozesz juz grac w colina ? cos wam zapal juz oslabl do colina :( jak cos to dajcie znac na maila tanaka_san@wp.pl bo mi powiadomienie o odpowiedzi nie przychodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 nan mozesz juz grac w colina ? cos wam zapal juz oslabl do colina :( jak cos to dajcie znac na maila tanaka_san@wp.pl bo mi powiadomienie o odpowiedzi nie przychodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Czodzi mi o spolszczenie głosów w Colinie 2 Czy da sie to jakos zrobić, które pliki pozamieniać nie chce mi sie ściągać całej gierki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 ale przecierz collin jets w wersji poslkiej co tu polonizowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 tak, tylko pewna cząść osób ma wersje angielską :( i zastanawia się czy ściagać całego polskiego Colina czy można go jakoś spolszczyć chodzi mi praktycznie tylko o odgłosy wydawane przez pilota :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 tak, tylko pewna cząść osób ma wersje angielską :( i zastanawia się czy ściagać całego polskiego Colina czy można go jakoś spolszczyć chodzi mi praktycznie tylko o odgłosy wydawane przez pilota :wink: może prog "restorator" ci pomoże.. poszukaj g w necie, lub zajrzyj do "komputer swiat ekspert" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 restorator to na 100% nie da rady on sobie nie radzi ze wzystkimi programami nawet a co do tych odglosow to juz jest inna sprawa moim zdaniem xwrecz niewykonalna daruj sobie nie warto wogole w tej gdzie nie ma nic do polonizowania jezeli chodziloby ci o przygodowke to mozne by sie pomeczyc ale collina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 byl juz ten temat na oslej ale tu go niweidac , jesli chcesz sieposcigac w colina 2 to mozemy pograc moj GG 2516991 ps. wilczek popraw sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 wyzywam na pojedynel urzytkownikow forum tweak :) kto podniesie renkawice ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 ja :) tylko ze teraz cd nie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 wy tak wszyscy , wymiekacie stanac z mistrzem sutru , spoko skoluj plytke to pogramy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 szutry sa dla mnie za wolne ja jezdze tylo ASFALTY :P a nie pogramy bo mi szkoda kasay na tepse wydawac :( jak bede u brata na sdi to z przyjemnoscia ci dokopie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 czekam z mila checia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 wy tak wszyscy , wymiekacie stanac z mistrzem sutru , spoko skoluj plytke to pogramy Podaj mi swoje czasy na pierwszych odcinkach to zobacze u kolegi czy mam podobne. Niestety moja oryginalna płytka umarła :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 dla takiej gry warto kupic orginal ja mam colina 1 orginala , a czasow ostatnio nie krecilem jak bede mial chwile to wykrece jakies tylko jaka klasa aut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...