mlodass Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Ja sie nie bede chwalił ale ja bym wszystkich ograł :lol: :D . Zbyty ale pogral bym sobie ale sie beda w sieci pluc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topcat Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Ja to dopiero mialem wyniki, urzadzilismy sobie z kumplami turniej i bylem najlepszy a jezdilem mitsubishi lancer, niestety wszystkie moje wyniki poszly do nieba po koniecznosci reinstalacji systemu. A ty czym smigasz? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 a ja to smigam przeważnie nowym srebrnym mitsubischi :P. W mistrzostwach jezdzilem mitsubischi i wygralem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Napisz mi tylko jaki masz czas na pierwszym OS w Finlandii. Bo nie wiem czy wogole warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Czy już graliscie :?: bo tenat jaest już długo wałkowany. Jak by ktoś mógł postawić serwer to również jestem chętny i gotowy :wink: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 rzecz ciężko wykonalna, musisz miec dwie wersje gier i podmieniac pliki az zalapie .... ale to nie ma większego sensu więc lepiej sobie jakoś załatw polską wersje w której tłumaczenie i tak nie jest rewelacyjne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 już sobie załatwiłem :) ale jednak angielski pilot mi bardziej odpowiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 z mila checia tez sie dolacze. dajcie tylko znac co gdzie kiedy :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 wyzywam na pojedynel urzytkownikow forum tweak :) kto podniesie renkawice ? Wyzywasz mnie na pojedynek hamie :D to powiedz jaki masz czas w Kenii na odcinku 6 (Holta) na Subaru Impreza lub Seacie Cordoba, i nie używaj żadnych kodów ani cracków. I podaj mi ten czas a na pewno Cię pobije. Jestem najlepszym realnym i wirtualnym kierowcą. 8) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Napisz mi tylko jaki masz czas na pierwszym OS w Finlandii. Bo nie wiem czy wogole warto :) No podaj, bo ja na pewno mam lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 a ja to smigam przeważnie nowym srebrnym mitsubischi :P. W mistrzostwach jezdzilem mitsubischi i wygralem :) Jak się jeździ na nowicjuszu to się wygrywa. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Ja sie nie bede chwalił ale ja bym wszystkich ograł :lol: :D . Zbyty ale pogral bym sobie ale sie beda w sieci pluc. Taa chyba w marzeniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 wy tak wszyscy , wymiekacie stanac z mistrzem sutru , spoko skoluj plytke to pogramy Ja jestem lepszy na szutrze niż na asfalcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 wyzywam na pojedynel urzytkownikow forum tweak :) kto podniesie renkawice ? Wyzywasz mnie na pojedynek hamie :D to powiedz jaki masz czas w Kenii na odcinku 6 (Holta) na Subaru Impreza lub Seacie Cordoba, i nie używaj żadnych kodów ani cracków. I podaj mi ten czas a na pewno Cię pobije. Jestem najlepszym realnym i wirtualnym kierowcą. 8) :D moze jeszcze na grecji sie poscigamy ? bede jechal subaru impreza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 wyzywam na pojedynel urzytkownikow forum tweak :) kto podniesie renkawice ? Wyzywasz mnie na pojedynek hamie :D to powiedz jaki masz czas w Kenii na odcinku 6 (Holta) na Subaru Impreza lub Seacie Cordoba, i nie używaj żadnych kodów ani cracków. I podaj mi ten czas a na pewno Cię pobije. Jestem najlepszym realnym i wirtualnym kierowcą. 8) :D moze jeszcze na grecji sie poscigamy ? bede jechal subaru impreza moze podasz czasy tej kenii na 6 odcinku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Napisz mi tylko jaki masz czas na pierwszym OS w Finlandii. Bo nie wiem czy wogole warto :) No podaj, bo ja na pewno mam lepszy. 1:48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 1:48 8O jakim wózkiem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Czy już graliscie :?: bo tenat jaest już długo wałkowany. Jak by ktoś mógł postawić serwer to również jestem chętny i gotowy :wink: :mrgreen: ta gralem z wilczkiem , ale cos ostatni go niewidac i ja mam malo czasu , a moze wilczek trenuje :) wilczek Ty mi sie podszkol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 1:48 ...a świstak siedzi... :lol: Jak tam Tanaka? Ja Seatem Cordoba w Kenii wypadłem tak: odcinek 5 (Buna) 2:41.59 odcinek 6 (Holta) 2:28.44 a Ty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Czy już graliscie :?: bo tenat jaest już długo wałkowany. Jak by ktoś mógł postawić serwer to również jestem chętny i gotowy :wink: :mrgreen: ta gralem z wilczkiem , ale cos ostatni go niewidac i ja mam malo czasu , a moze wilczek trenuje :) wilczek Ty mi sie podszkol niestety też nie mam ostatnio czasu (szkoła i inne zajęcia :evil: ) ale jak byście grali to ja też z chęcią się przyłącze tylko napiszcie kiedy. Tanaka: spokojnie jakoś to będzie, raz z Tobą wygrałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 1:48 ...a świstak siedzi... :lol: Jak tam Tanaka? Ja Seatem Cordoba w Kenii wypadłem tak: odcinek 5 (Buna) 2:41.59 odcinek 6 (Holta) 2:28.44 a Ty? zaraz lukne jak tam mam czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 kenia 6 trasa po dwukrotnym przejezdzie 2:25:17 a i tak slabo jechalem pwenie mozna na tej trasie wykrecic z 2:19:xx albo i nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Podejrzewalem, ze takie texty beda :) Ten rekord mam na Peugeocie 106 turbo, ktorego wygralem. Jak osiagniecie cos kolo tego to sie zgloscie :):):) Zwyklym autkiem z menu moj rekord oscyluje w granicach 2:10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ten rekord mam na Peugeocie 106 turbo, ktorego wygralem. Ciekawe to w CMR2 jest stoszóstka :o było by fajnie ale Ci się coś pomieszało chodzi o 205 TURBO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 kenia 6 trasa po dwukrotnym przejezdzie 2:25:17 a i tak slabo jechalem pwenie mozna na tej trasie wykrecic z 2:19:xx albo i nie Udało mi się 2:25.02 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 kenia 6 trasa po dwukrotnym przejezdzie 2:25:17 a i tak slabo jechalem pwenie mozna na tej trasie wykrecic z 2:19:xx albo i nie Udało mi się 2:25.02 :D jak bede mial nowa grafe to zobacze bo na rivce nie chce mi sir grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Chce zagrac z kumplem w Colina 2 po necie. U mnie daje network, wybieram połączenie Tcp/ip i dalej host i ustawiam wszystkie opcje. U niego to samo tylko zamiast host daje search for "cos tam" i tam wpisuje swój ip a tu qpa. Nie dziala. Jak wiecie co zrobic aby sobie pograc to napiszcie. Dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Pytanie pierwsze: czy masz zewnetrzny IP :?: jak nie to nie możesz hostować gier (nie będzesz widoczny) Pytanie drugie: pisząc "swój ip" masz na myśli IP Twoje czy kumpla :?: (on musi wpisać Twoje IP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Pytanie pierwsze: czy masz zewnetrzny IP :?: jak nie to nie możesz hostować gier (nie będzesz widoczny) Pytanie drugie: pisząc "swój ip" masz na myśli IP Twoje czy kumpla :?: (on musi wpisać Twoje IP) ad.1 mam ad.2 mam na myśl moje IP Masz jakąs koncepcje co to moze byc?? A może dlatego tak sie dzieje bo na serwerze jest zainstalowany firewall?? ostatnio gdy chcialem sie wymienic z kumplem przez ftpa filmami to niby widzial mnie ale nie mogł odemnie nic zassac bo był włączony firewall, czy z Colinem może byc podobnie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Czyli wszystko masz ustawione ok i powinno działać. Jak jest firewall to pewnie przez niego :wink: spróbuj go wyłączyć (jeśli możesz) i będze wiadomo, jednak ja stawim już że to firewall blokuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...