Aziz Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 no mozliwe mozliwe...a oryginal chyba tani teraz nie?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Co zrobić żeby działało na 8500LE nie mogłem znleśc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 podlaczyc pod tv i wlaczyc rozszezony pulpit a bedzie dzialac przynajmniej na 9000 chodzi (w ustawieniach wlasciwosci ekranu w windowsie kliknij prawym na drugi ekranik i go wlacz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 co nie mogles zniesc??? CO nie dziala?? U mnie colin smiga bez najmniejszych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 ale wiem ze trzeba coś zmienić w pliku coś dodaćza komendeale wiem ze trzeba coś zmienić w pliku coś dodaćza komende Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 a wystarczy wlaczyc rozszerzony pulpit ehhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ale wogóle się nie włacza 3d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 a zrobiles tak jak mowilem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Jakie masz Catalyst'y?? Na starych nie dzialal ale od wersji 2.5 lub 3.0 problem znikł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 8O 8O 8Owyczerpujaca odpowiedz!! czy ty nie mozesz sie kiedys powstrzymac?? pozatym colin chodzi na catalistach od 2.2 wiec ja nie widze problemu widocznie ma stare driver albo cos innego zwalone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszer Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 jak mozna odblokowac experta w colinie 2? i co on daje powie mi ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 musisz przejsc dwa pierwsze poziomy trudnosci :D :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszer Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 nie wystarczy jak ukoncze ten srodkowy? a powiecie mi jakie dodatki sa w expercie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 no nowe cars i plansze of korz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 a nie lepiej po prostu kod wpisac :D :D sam sie przekonasz jakie sa dodatki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszer Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 a nie lepiej po prostu kod wpisac :D :D sam sie przekonasz jakie sa dodatkizaraz zaraz czy ja o to nie pytalem? to gdzie jest ten kod nie wiedze? bedziesz tak mily? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 www.google.com.pl ludzieeee zero wlasnej inicjatywy :evil: :evil: czy tak trudno wpisac "tipsy do colina 2" albo "kody do colina 2" albo po prostu "colin 2" :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszer Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 dzieki za linek zaje....y znalazlem odrazu nie wiedzialem ze to takie proste wystarczy wpisac pacz pan jaki sprytny wiesz nie wszyscy sa lamerami i czasami poszukamy troche zanim spytamy na forum..... zamknijce tego posta bo i tak niczego sie nie dowiem bo kazdy bedzie mnie do googla albo alltheweb odsylal..... pozdrawiam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 dzieki za linek zaje....y znalazlem odrazu nie wiedzialem ze to takie proste wystarczy wpisac pacz pan jaki sprytny wiesz nie wszyscy sa lamerami i czasami poszukamy troche zanim spytamy na forum..... zamknijce tego posta bo i tak niczego sie nie dowiem bo kazdy bedzie mnie do googla albo alltheweb odsylal..... pozdrawiam ... LOL np.: http://www.republika.pl/marchwacki/ szukalem moze 10s agdyby i tam ci sie nie chcialo wchodzic to prosze (skopiowalem ci): Na ekranie "Create New Driver Profile" wpisz: GREATNEWS - wszystkie trasy ALLTHEBUTTONS - wszystkie samochody SHINYBUTTONS - błyszcz?ce samochody GOFASTERSTRIPES - szybsze samochody GREATNEWS - dostęp do wszystkich tras BOUNCYBOUNCY -zredukowana grawitacja TURNONTHEICE - muzyka podczas jazdy NUTTYNETS - agresywne auta w trybie arcade BOINGBOINGBOING - sprężyste kolizje EATTHIS - strzelanie ognistymi kulami w trybie arcade AUTOMODE PLEASE - wszystko dzieje się automatycznie GARYWILDASS - Ford Puma SHOWMETHECOSSY -Sierra Cosworth MINIME - Mini Cooper S EVILEVO - Lancer road version WHEELYBIG - koła jak w Monster Truck CURRYFORME - lepsze przyspieszenie p.s. dzieki za mile slowo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszer Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 luzik bez sensu sie poirytowalismy... chodzi mi oto tylko ze czasami ludzie daja idiotyczne odpowiedzi np: google.pl po co to komu ja czekalem na odpowiedz kogos kto ma te kody i poprostu je tu wpisze. nie zawsze potrzeba dlugiego postu zeby cos znalezc. dzieki wielkie ze sie poswieciles znalazles nie chcialem :evil: w twoja strone ... posylac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexters Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Witam ! Otóż mam pytanie w jaki sposób grać w Colina McRae Rally 2 przez sieć. Na początku zainstalowałem wersję ONLY NETWORK ale niestety nie było tam opcji host. Przeinstalowałem na wersję FULL ale tam gra nie chce się połączyć z innym graczem. Czy wyszły może jakieś patche czy nakładki na multiplayer. Z góry wielkie dzięki. POZDRO DEXTER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexters Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Czy na prawdę nikt nie wie.....? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 na jednym musi byc full a na drugim wystarczy network. Odpalasz normalnie na tym z fullem i wybierasz hostowanie. Tera wlacza sie drugi wpisuje ip pierwszego laczy sie i tyle...milej zabawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexters Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Ale jest taki problem że próbuje grać z kumplem przez neta..on stawia gre..ja wpisuje jego IP i nic ... nie widze postawionej gry.. Czy są może jakieś patche albo nakładki usuwające ten błąd.. A może ktoś wie czemu tak sie dzieje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 kolega jest w tej samej sieci lokalnej co ty ?? bo jak nie to chyba zewnetrzne IP jest potrzebne !! Dowiedz sie wiec czy ma to IP!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexters Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Kolega niestety na wewnętrzne IP, ja zewnętrzne.... ale w takim razie czy istnieje jakiś patch na to.....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 A jak ty zakladasz to on do ciebie tez nie potrafi sie dolaczyc ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexters Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 A jak ty zakladasz to on do ciebie tez nie potrafi sie dolaczyc ?????Właśnie o to chodzi że nie potrafi. Gdy robimy odwrotnie - że ja próbuje się dołączyć do niego kiedy on zahostuje gre to niestety też [gluteus maximus].. POMÓŻCIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Jezeli ty masz zewnetrzne IP i zakladasz gre, a on nie potrafi sie do ciebie dolaczyc to jakos nie mam pomylsu co to moze byc :?: :roll: Chociaz jest jeszcze mozliwosc ze np. jego admin(bo jak sie domyslam kolega jest w sieci Lan) ma zablokowane wiekszosc portow i dlatego gra nie chce dzialac !! Wiec powiedz koledze zeby zapytal admina o blokade portow !! A jak to nie poskutkuje to juz na prawde nie mam pomyslów !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...