MaKaR Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 mam taki problemik czy da sie gdzies w polsce najlepeij we wrocławiu kupic tanie wentyle 120x120x15 o ile takie wogóle istanieją a jak nie to inne o tej lub mniejszej grubości szukałem po różncyh sklepach netowych i jedyne co znalazłem to cienki zalman a szukam takich no tanich :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 widze że nikt nic nie wiem, znalazłem na allegro 80x80x10 i chyab go zapuie niestety niestety bo szukałem jednak większego miał iśc do zasialacza a nie zmeiści mi sie wieszy niż 15 mm szerokości a zdrugiej strony zasilacza ( zewn) nie mam tyle miejsca żeby włożyć wałek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Gdzie znalazłeś takie wentyle ? Bo ja szukam i szukam, a znaleźć nie mogę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Ja kupowałem w Łodzi w zwykłym sklepie elektronicznym. Nawet we wrocławiu powinien chociaż jeden taki sklep być. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 jakaś moda ostatnio na takie cienkie wentyle? coraz częściej pytania są gdzie taki kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Gdzie znalazłeś takie wentyle ? Bo ja szukam i szukam, a znaleźć nie mogę... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26272968 80x80x15 za śmieszną cene tylko pewnie głosne jak cholera :P ps. ja nadal poszkuje jakiejś 120x120x15 albo chociaz 92x92x15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...