erbs Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Witam. Czy zna ktoś może sposób na przesłanie nowych dzwonków i tapet do w/w telefonu bez użycia kabla PC-GSM? Słyszałem już parę opinii na ten temat, ale może jest jakiś sposób. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Witam. Czy zna ktoś może sposób na przesłanie nowych dzwonków i tapet do w/w telefonu bez użycia kabla PC-GSM? Słyszałem już parę opinii na ten temat, ale może jest jakiś sposób. Pozdrawiam Ja mam kabel i CMD-J6 :) Ale inaczej to nie wiem jak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 A kupiłeś czy zrobłeś? Jak kupiłeś to można wiedzieć za ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...