sham4n Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Zastanawiam sie pomiędzy Creative Inspire T5400 5.1 oraz Inspire P580 5.1! Między nimi jest ok 100 zlotych różnicy i zastanawiam sie czy warto dorzucić do tego T5400 tą stówke!? Druga sprawa to wybór karty muzycznej: czy między SB Live, a SB Audigy jest zauważalna różnica warta dopłaty? Cały sprzęt oczywiście jako małe kino domowe w bloku, a więc w dość nie dużym pokoiku. :) A może polecicie coś innego?! a więc podsumowując: czy brać T5400+SB LIVE 5.1 czy P580+SB Audigy?!??!?!?!?! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Na twoim miejscu wzialbym T5400. 3 satelitki w tym zestawie sa dwudrozne (maja dodatkowo tweetery) dzieki temu mozna uslyszec roznice w brzmieniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 zgadzam sie :) t 5400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sham4n Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 no a karty dźwiękowe? Czy jest znaczna różnica między nimi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ani jednej, ani drugiej nie mialem (mialem natomiast SB Live! 1024). Wydaje mi sie ze audigy lepsza (oczywiscie z tego co slyszalem i czytalem), ale nie wiem czy rzeczywiscie duzo lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sham4n Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 a może brać te? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8616 CREATIVE Inspire 6700 choć z tego co słyszałem to nie opłaca się brać systemu 6.1! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 a tam z 6.1 5.1 w zupelnosci wystarczy. a te t5400 sa podobna swietne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 ja bym jeszcze dodal do grupy logitecha z-640 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sham4n Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 no właśnie logitech większa moc,ta sama cena, ale czy są lepsze?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 brat jest posiadaczem creative P580 i jest z niego w 100% zadowolony!!! popraostu graja jak maj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Polecam P580, za tę cenę myślę że warto (269PLN w ProLine). Jednak jeśli t5400 są dużo lepsze, może warto dopłacić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek19 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 mam p580 jestem zadowoly. Z poczatku na standardowych sterownikach miałem wrażenie ze sub jest za mocny do satelitek, zainstalowałem sterowniki http://kxproject.lugosoft.com/ , i foobar okazało sie ze wszystko jest dobrze, nawet bardzo dobrze. Creativy maja pilot który jest BARDZO przydatny, z początku uważałem ze jest za lekki w stosunku do podłączonego do niego kabla ale po paru godzinach dowiedziałem sie dlaczego tak jest, pilot często spada na podłoge jak to pilot gdyby był cięższ rozwalił by sie w mak. Głośnośc oceniam na w sam raz do pokoju w bloku, nie są zbyt głośne zestaw T5400 byłby głosniejszy ale nie było akurat jak kupowałem pozatym nikt komu zalezy na jakości dzwięku nie zostaje na takim sprzęcie, do Gier, filmów a nawet muzyki w pojedynke w sam raz, ale na impreze moga okazać sie zbyt słabe. W mim przypadku była to zmiana w 10. W stosunku jakość i cena to najlepsza propozycja, nie ma lepszych (384zł z SB Live 5.1) mam je od tygodnia, nie żałuje kasy, pozostaje jednak pewien niesmak T5400 są o 150 zł droższe, a mogą okazać sie dużo lepsze. Czekam na opinie kogos kto miał P580 i T5400. Jeżeli o mnie chodzi zmienie je za rok na jakieś kolumny + wzmacniacz tak do 2500zł, P580 pokazał mi że dzwięk moze być piękny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Czym wy się zadowalacie... mniejsza z tym. Nie ma ŻADNEJ różnicy między audigy a livem!!! To jest dokładnie ta sama karta, tylko że z innymi sterownikami. Kup livea, zainstaluj stery z audigy (jest o tym odrębny temat) i ciesz się, że masz... audigy :D I nie pieprzyć, że różnica PODOBNO duża... Jedyna róznica może wynikać z jakości wykonania, ale mankamentów livea na takich creativkach nie usłyszysz (no chyba że w baaardzo dogłębnym porównywaniu na "przełączanie"). Pzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...