ste3an Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 czemu nie? na tych sat 1.1 napewno go nie maaha jeszce jedno co do spalenia tych kolumienek jak to mozliwe skoro ten beo matser ma 2 x30watt ate glosniczki 40watt :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Widze ze kolega jest spod znaku standardu UMC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvc Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 jak to możliwe normalnie bo to nie głośniki tylko shit głośniczki. TURTLES co to znaczy spod znaku standardu UMC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 UMC UMC UMC (odglos powszechnie wydawany przez Fiaty 126p z przyciemnionymi szybami i wielka naklejka pioneer na tylnej szybie, tudziez jakiejs innej firmy), im wiecej tym lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvc Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 wole umc umc umc niż słuchania pierdzenia w wydaniu tonsil sat 1.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Poszukaj sobie jakichkolwiek kolumn (bo do standardu UMC nic specjalnego nie potrzeba) do ktorych w promocji dodaja ubranko z trzema paskami (albo i z czterema - w koncu im wiecej tym lepiej). Takie wdzianko na pewno sie tobie przyda i bedzie stanowilo efektowny komplet z twoimi nowymi kolumnami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvc Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 trzy paski a może i więcej to ty nosisz i będzie ci ono bardzo pasowało do tego twojego pojazdu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvc Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 trzy paski a może i więcej to ty nosisz i będzie ci ono bardzo pasowało do tego twojego pojazdu trzy paski a może i więcej to ty nosisz i będzie ci ono bardzo pasowało do tego twojego pojazdu a z tej "chłodnica Duża miedziana z Disco" to możesz zrobić sobie łańcuch i posówaćswoin trampem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zbastuj, młodzianie. Zbastuj, powiadam ci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvc Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 nie zbastuje bo nikt nie będzie mi wciskał głupot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvc Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 a w szczególności gościu który jeżdzi trabantem i nosi dresiki z czteroma paskami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 nie zbastuje bo nikt nie będzie mi wciskał głupotpowiedz co on ci wciska?? p.s jaki duzy pokuj byl w ktorym sluchales tonsilow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvc Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 12 m2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 12 m2to sie nie dziwie ze basu nie bylo za duzy pokuj widac ze nie masz o tym co mowisz bladego pojecia i moim zdaniem turtles ma racje w swoich wyp :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvc Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 weż ziom mie nawet nie denerwój i przestań wciskac kit że sat 1.1 to bobry sprzęt bo mam taką drugą pare oprucz tych zieba... i zaraz je podłącze w swoim pokoju 7 m2 i powiem jak one grają(pierdzą) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 weż ziom mie nawet nie denerwój i przestań wciskac kit że sat 1.1 to bobry sprzęt bo mam taką drugą pare oprucz tych zieba... i zaraz je podłącze w swoim pokoju 7 m2 i powiem jak one grają(pierdzą)no to czekam na recenzje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvc Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 no troszke lepiej na tym beomasterze ale i tak żeby posłuchać troche głośniej muzyki musiałem przesunąć suwak z napisem bas sporo do dołu ale jak ktoś nie lubi słuchać głośno muzyki to są w miare ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 no troszke lepiej na tym beomasterze ale i tak żeby posłuchać troche głośniej muzyki musiałem przesunąć suwak z napisem bas sporo do dołu ale jak ktoś nie lubi słuchać głośno muzyki to są w miare okno to wyszlo szydlo z worka takie rzeczy jak potencjonometry sie nie uzywa tylko wyl bo widzisz glosnik pierdzial bo mu nienaturalnie gral bas byl podbity :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Jeśli chodzi o fajne kolumny to IMHO bardzo ładnie grają Heco Astron 500. A jeśli chodzi o ciut droższe to powaliły mnie dźwiękiem kolumny Paradigm Monitor tylko nie wiem jaki model (700zł za kolumnę chyba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 jvc :arrow: załapałeś się jeszcze na prezent z okazji dnia dziecka w postaci banana... Jak nabierzesz więcej szacunku do userów forum oraz obiecasz przestać rzucać mięsem w swoich wypowiedziach to daj mi znać, narazie masz urlop ziomie... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...