gREG PG Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 neo 128 za 59zl ... od wczoraj (tzn w sumie od dzis) modem za 1zl, aktywacja za 1zl limit 5GB...IMHO traci sens neo320..ten sam limit tylko sie go zszybciej wykorzysta :) http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=aktualn..._tekst&p1=17698 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sen5ei Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 no ja tez bym chcial tą neo za 59 .... ale niewiem jak to jest z tym do konca !!! Prosze wypowiedzcie sie na ten temat !!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelrat Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja na razie mam w kablowce 80/80 bez limitu. ale po skonczeniu umowy warto pomyslec co dalej bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Bardzo dobra oferta - tylko ten limit :( :cry: :( Szkoda, bo zapowiadało się tak pięknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 bez limitu bym lyknal...ale od wczoraj odpukac na radiowce nie mam ograniczenia tazke za free :) mam jakies 2 mbity :) bo abo nie place :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 A czy jest jakis program pozwalajacy na sprawdzenie ilosci sciagnietych danych na laczach innych niz neo , chello itd ? Program pokazujacy przekraczony transfer od okreslonego terminu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...