Erytropoetyna Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Tych mlodszych i starszych . Obyscie dostali slodycze i prezenty i mieli sie dobrze w dniu dzisiejszym i nie tylko . Poza tym niech niektorychdopadnie w koncu otrzezwienie i przestana wariowac na forum , wdawac sie w klotnie itp ... chociaz podobno zawsze pozostaniemy dziecmi to jednak z niektorych rzeczy trzeba wyrosnac . No bawcie sie dobrze . "Dla dzieci" Kochane dzieciaczki to dla Was powstała ta strona żeby w czasie Waszego święta nikt nie nudził się a non-stop bawił się Żeby Wasza buzia była uśmiechnięta A iskry szczęścia niech cieszą Wasze oczęta!!! Ale jestem poetką :) Z marzeń główką pęłną! Dla kochanych dzieciaczków wiersze same się rymują A święto DZIECIAKÓW najwspanialszym z najwspanialszych JEST!!! ZEBYSMY BAWILI SIE ZE SWOIMI ZWIERZAKAMI ZEBYSMY ZAWSZE CZYTALI CODZIENNA PRASE ZEBYSMY ZAWSZE BYLI CIEKAWI otaczajacego nas SWIATA ZEBYSMY DOBRZE SIE ODZYWIALI ZEBYSMY CZASAMI NIE ZABLADZILI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Dziekuje i tez wszystkim ktorzy czuja sie dziecmi zycze wszystkiego najlepszego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 DZIEKI TATO :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ja również dołączam się do zyczeń! i DZIĘKUJĘ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Hmm...w sumie kazdy z nas jest dzieckiem, czy tego chce czy nie ;) Wiec dzieki ! :D I wszystkiego NAJ dla pozostalych forumowiczow ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 no ja tez sie przylaczam :) ( chcoaiz w sumie jestesmy joz dorosli nie :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 dopoki masz rodzicow zawsze bedziesz dzieckiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Dziekuje Piekne zyczenia wzruszenie bierze gore :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Wzajemnie :) Dobre :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 obyscie nie dorosli temu malemu do piet :lol: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Hmm...w sumie kazdy z nas jest dzieckiem, czy tego chce czy nie ;) Wiec dzieki ! :D I wszystkiego NAJ dla pozostalych forumowiczow ;P przyłączam sie tych życzen :) fajnie byc dzieckiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Dzieki mon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 dzisiaj na polskim dostalismy cukierki od nauczycielki :> imho bardzo fajny akcent :> no i oczywiscie uczcilismy ten dzien nalezycie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 A ja dzisiaj pisalem z okazji dnia dziecka 2 kolosy na jednych laborkach z sieci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 A ja taki nieuczesany :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 a ja miałem egzamin z funkcji wielu zmiennych, pochodnych, extrem, funkcji uwikłanych, całeczek podwójnych, potrójnych, powierzchniowych, równanek różnicowych itp. Oprócz tego miałem zaliczenie z anglika. Jednym słowem super dzień dziecka. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 A ja mam dziś urodziny ! No, tyle chciałem powiedzieć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erytropoetyna Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 A ja mam dziś urodziny ! No, tyle chciałem powiedzieć :wink: NIECH NAM ZYJE PRO LOLEX I WSZELKIEJ POMYSLNOSCI I RADOSCI PRO LOLEX 100 LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM PS jeszcze 4 godziny do zamkniecia topicka : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Dzieki :D BTW Fajowy nick! :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 moi starsi to chyba zapomnieli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...