KENEK Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Witam, mam problem już przez pewien czas a dotyczy on restartu (clear cmos) biosu, gdy zmieniam np. jakieś ustawienia i komp sie nie chce załączyć oczywiście w tym wypadku sięgamy po reset zworką. No tak tylko że w moim wypadku (abit nf-7 v 2.0) ponowne wejście w menu biosa poprzez klawisz "del" jest potęznym starciem, który przy dobrych wiatrach sięga 5 min. Może ktoś z was miał podobny problem, nadmieniam iż wymiana biosu nic nie dała. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 ja bym kombinowal z kilkoma wersjami biosa a moze bateria sie wyczerpala chociarz nie powinna a moze jednak ?? sprawdz ją ! wymien ! a nóz widelec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENEK Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Heh, dzisiaj sprawdziłem nie pomaga :( ma ktoś jeszcze jakąś inną radę (te z wymianą płyty na nową zatrzymajcie dla siebie :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...