Ryba_8 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 A ja włąśnie byłem w casto i wisi tam wąż elastyczny 1,1m do 6mm chwyt, Bardzo elastyczny za jedyn 135PLN z 2-letnią gwarancją, wymianą po złożeniu reklamacji w ciągu 30min jeśli... (nie chce mi się przytaczać całości, w każdym rzadie chyba sobie kupię :D ). Jak na wybór pomiędzy 10-33krpm a 5-60krpm (moja wiertareczka) i mocą 50W a 550W, to ja wybieram elastyczne ramie tnące. I ma taki uchwycik seksowny, co by się łąpsko nie meczyło przy robocie, z fajniutkiej pianki. Tylko maty szklanej nie mieli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 cze chodzi ci o to ramie co się do wiertarki przyłącza jak= w castoramie to chyba widziałem ten sam cena ta sama i firma na W.. :? Jak nie to popraw mnie jakieś zdjęcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 W Obi widziałem to ramie za 95 zł ale wybrałem kinzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 chyba tak, coś niemieckiego i pan bardzo zachwalał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 chyba tak, coś niemieckiego i pan bardzo zachwalał...Też mnie kusi żeby to kupić ale cena jest dość duża :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Wiem ta firma to Wolfcraft jak to to samo to napisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Może być, mi się podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 A mnie KINZO jeszcze ani razu nie zawiódł. A już miał duzo ciecia blache Chiefteckowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreed Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 hhreeheh tes zastanawiam sie nad tym z allegro i chyba go kupie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Tu sie dopisze zeby nowym watkiem nie zasmiecac. Czy mozna dostac gdzies tarczki do Dremela do ciecia drewna? Wsrod oryginalnych akcesoriow sa trzy rodzaje tarczek tnacych, ale wszystkie do metalu/tworzywa. Uzyte do drewna powoduja niestety jego nadpalanie 8O (tne cienkie, delikatne drewno sosnowe, grubosc ok. 2 mm). Sa tez tarczki do wykonywania szczelin (metalowa tarcza z zebami), ktorych mozna by pewnie uzyc do drewna, ale dla moich celow sa za szerokie (tak na oko 1 mm grubosci maja). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 są, ale nie oryginalne, a raczej oryginalnie podrabiane. Na Miedzianej jest sklepik po schodkach w dół, z narzedziami. Obok ALU i pani z odblaskowymi zabawkami do ustawiania na drogach. Pan ma w 3 rozmiarach, 5 smakach i 7 wersjach językowych. Weź największą i średnią, bo największą sęka nie poradzisz. GDZIE!! dostałeś drewno sosnowe, miękkie 2mm?? TEŻ chcę i szukam, choć wolałbym sklejkę 1,5mm. Podaj namiady dokładne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Ja tam mam toye - zmodowalem nia jush dwie budy i troszke grawerowalem i wciaz dziala :D Zapraszam do dzialu FAQ - tam gdzies kiedys napisalem o dremelu i gremelopodobnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 apropo ja tez jestem za 'podrobkami' mam multi... KINZo juz druga pierwsza po wyciaciu poszla z dymem , ale i ta juz mi szfajnkuje :P , ale polkecam bo jedziesz i ci od reki wymieniaja :) na poczatku chodzi lux no i mma juz od pyty koncowek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...