greeter Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 witam mam pytanie jaka byscie doradzili mi plyte glowna pod athlona xp do 400 zl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 suttle ak31 ok 340zl za te mieniadze dobre mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 jeśli dobrze poszukasz to znajdziesz i EPOXa 8KHA+ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 ECS K7VTA3 V3.1 KT333 - 265 zł. Popatrz na www.pcprojekt.pl - mają niezłe ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 a ja i polecam: Gigabyte GA-7VRX Via KT333 Usb2.0 400.00 www.pcprojekt.pl świetna płytka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 MSI KT3 ultra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 A ja na to albo Soltek DRV5 - 400zł albo Gigabyte Ga7VRX - 400zł albo używany Epox 8KhA+ bo nowy jest drogi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 a moze poczekac na kt400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 NI e warto czekać na Kt400 to porażka np msikt3 ultra to kosi we wszystkich testach swojego następce kt4 ultra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 suttle ak 32 jest gites mobo:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 :arrow: ja szukalbym taniej Epox 8KHA+ (np. gielda lub allegro), a jezeli nic nie znajdziesz to jakies mobo GigaByte lub Soltek'a. greeter - nie wiem jakiego procka kupujesz (model), ale moze wez slabszego, a doluz do dobrej plyty, a procka i tak podkrecisz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greeter Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 gdybym to ja kupowal to pewnie bym tak zrobil, ale to ma byc sprzet dla kumpla a on sie uparl ze chce plyte glowna do 400zl, jeszcze sprobuje go namowic. a co do epoxa 8kha+ to czy to prawda ze ma on problemy z gf4 ti? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 oj tylko epox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkes15 Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Kup ECS K7VTA3 rev.3.1 na KT333 - mam taką i jestem w 100% zadowolony. Miesiąc ją użytkuję i jeszcze nie miałem zwisu z winy kompa. Polecam - stabilna i porównywalna wydajnością z MSI KT3 Ultra - sprawdź na www.anandtech.com. A poza tym tania - 270-300 zł. Kumpel bedzie mial dodatkowa kase na procka albo na grafe! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 a co do epoxa 8kha+ to czy to prawda ze ma on problemy z gf4 ti? jedyne problemy o jakich slyszałem to to ze niektore karty ale to chyba tylko 4600 nie wchodzą w AGP bo zawadza jakis kondensator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 suttle ak 32 jest gites mobo:DNIe 32 a 31 jest dobrą płytą, a 32 do takich jużraczej nie należy.Bo ak32 jest na sdr/ddr, a jak powszechnie wiadomo takie płyty są zwykle porażką! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...