CADILLAC Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 KUMPEL MI ODSTĄPIŁ ECS K7S5A, WIEM ŻE PŁYTKA OGÓLNIE SŁABIZNA ALE CO RADZICIE NA NIĄ WRZUCIĆ (PAMIĘCI, PROCEK, GRAFA) ŻEBY W MIARĘ WSZYSTKO CHODZIŁO (BEZ PRZESADY CENOWEJ). :?: :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Wiesz, ogolnie oplaca sie kupic od razu dobry sprzet do tego. Bo przeciez w przyszlosci mozesz wymienic plytke i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CADILLAC Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 KOSTKI RACZEJ DDR-KI TYLKO JAKIE ? A PROCESOR XP KOŁO 2000 MOŻE DURON ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 nie wydzieraj sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ile $$$ maszs a wogule to http://forum.purepc.pl/search.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe12 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zawsze byłem tego zdania że płyta główna to podstawa i tu lepiej kupić coś lepszego kosztem kupna słabszego procka. Pamięci kup poprostu 400MHz OEM i już, procesor to chyba najlepiej sie opłaca Duron 1800 lub dopiero Barton, a może kupidz uzywany Athlon 1700+ JIUHB ( król o/c ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...