!mX Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 ok kupuje juz te philipsy , udalo mi sie trafic je w hurtowni :) dzieki bardzo za rady i za posty !! ps. Sennheier jest do [gluteus maximus] i nie dorasta do piet tym philips'a i to jest fakt !! pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 ps. Sennheier jest do [gluteus maximus] i nie dorasta do piet tym philips'a i to jest fakt !! pzdrto mnie rozbawiłeś. Philipsy są na pewno OK, ale senn. HD497 jest tej samej klasy, ale Twój wybór jest bardzo dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Luk@s - nic dziwnego, ze polecasz Sennheisery skoro posiadasz podobny model i jestes zadowolony, ale IMHO ten model jest dobry do sprzetu mobilnego, a w domu Philipsy spisuja sie lepiej ale znowu nie nadaja sie do sprzetu przenosnego Wszystko zalezy od potrzeb. Osobiscie kupuje Beyerdynamici DT231, bo potrzebuje sluchawek do PC, discmena i tutaj Philipsy odpadaja, bo jak wyjde z domu z takimi kolosami na glowie :D na koniec podaje bardzo przydatny link http://www.ecoustics.com/Editorial/Reviews/Headphone/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Marcin_gps @ masz oczywiście rację, że polecam bo mam. I faktycznie są fajne do sprżętu mobilnego, ale na kompie i amplitunerach Yamahy i Technicsa też elegancko grają. Natomiast tamten post napisałem ponieważ wcześniej ktoś w tym topicu dał link do zagranicznego forum co już pisałem, i tam przejrzałem jakieś ponad 100 stron i wszędzie pisali o Senn. HD 497 (ja mam 477) i właśnie pisano że są najlepsze w swojej klasie a do podobnych jakościowo wymieniono te Philipsy więc zdziwiła mnie opinia że Sennheiser jest do [gluteus maximus], ale co kto lubi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Luk@s - nic dziwnego, ze polecasz Sennheisery skoro posiadasz podobny model i jestes zadowolony, ale IMHO ten model jest dobry do sprzetu mobilnego, a w domu Philipsy spisuja sie lepiej ale znowu nie nadaja sie do sprzetu przenosnego Wszystko zalezy od potrzeb. Osobiscie kupuje Beyerdynamici DT231, bo potrzebuje sluchawek do PC, discmena i tutaj Philipsy odpadaja, bo jak wyjde z domu z takimi kolosami na glowie :D na koniec podaje bardzo przydatny link http://www.ecoustics.com/Editorial/Reviews/Headphone/ Muszę ci powiedzieć że b. przydają sie zimą. Nie marzną uszy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...