[cahe] Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Jakie sa wasze opinie na temat tej tasmy termoprzewodzacej na bazie miedzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 tej tzn ktorej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 zapewne tej : http://4max.com.pl/produkt.asp?id=609 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Na przyklad. Tej sprzedawanej przez Rosio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 o ile wiem to rosia nie sprzedaje 'miedzianej' . ja nabyłem od rosia ta blone i jest zajefajna !!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 o ile wiem to rosia nie sprzedaje 'miedzianej' . ja nabyłem od rosia ta blone i jest zajefajna !!!!!!!!!! Wlasnie chodzi mi o ta blone (ona przeciez miedziana jest!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 "] o ile wiem to rosia nie sprzedaje 'miedzianej' . ja nabyłem od rosia ta blone i jest zajefajna !!!!!!!!!! Wlasnie chodzi mi o ta blone (ona przeciez miedziana jest!) taa a gdzie tam jest miedz chyba jakies mikro czasteczki .... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 tasma od rosia nie zawiera miedzi i jest calkiem fajna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...