kapi32 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Z gry.wp.pl :twisted: :!: :!: W amerykańskich sklepach jest już dostępna najnowsza gra firmy Midway, zatytułowana The Suffering. Jest to pecetowa konwersja survival-horroru wydanego jakiś czas temu na konsolę PS2. Konwersją zajęło się Navarre Corporation, zaś gra wydana została przez Encore. Gracz wciela się w postać Torque, człowieka skazanego za zbrodnię, której być może nie popełnił. Został on osadzony w stanowym więzieniu Abbott, miejscu z przerażającą tajemnicą. Oprócz samej gry otrzymamy też bonusy w postaci materiału o powstawaniu gry, a także wycieczka po Eastern State Penitentiary, więzieniu znajdującym się w stanie Filadelfia. The Suffering kosztuje 29.99USD. :!: :!: Jak dla mnie zapowiada sie ciekawie,o ile nie zwalą konwersji. http://www.thesuffering.midway.com/# Czekam na komentarze,jak ktoś będzie miał przyjemność pograc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 jak znam życie to zwalą :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Pewnie będzie cos jak Manhunt - dobra konwersja,ale gierka kiepska. Ale napewno warto poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Pewnie będzie cos jak Manhunt - dobra konwersja,ale gierka kiepska. Ale napewno warto poczekać. Chyba nie w tym przypadku! Gierka podobno jest spoko :D , wypada więc bardziej martwić się o konwersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Midway ma chyba doświadczenie w takich sprawach,w końcu wydali na pieca troche gierek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ja mam tą gierkę na Xboxie.... Jak pogram to podziele sie odczuciami...... co do gry...jakos do tej pory nie mialem czasu zagrac..... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Jednak w te wszystkie survival-horrory najlepiej gra się na konsolach, no może poza Undying którego (siedząd w ciemnym pokoju i ze słuchawkami) się autentycznie bałem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Wibracje na padzie, niezagłuszony warczeniem komputera dźwięk ze słuchawek i przeważnie nietnąca się animacja robią swoje. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Pograłem jush w The Suffering :) Klimacik poprostu bajeczny.... Trzyma w napięciu... Przy konsoli mam podłaczony sprzęt 5.1 więc fajnieee się grało..... Grafika jest okey niczym sie nie wyróżnia ale jest <spoko> Dzwięk jest super i jeszcze przy 5.1 w pokoju nie mozna grac i się nie trząść... Nie grałem dużo..bo mam naukę...ale nie ominę jej napewno....Warto zagrac......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 No to cieszę się ze ci się podobało....Podobało ci się - no to się cieszę....Cieszę się że ci się spodobało ..... :lol: :lol: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 DZiwne gierka wyszła 1 czerwca a jeszcze nikt w nią na piecu nie grał. Doprawdy dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 J-A-J-O zagraj w Silent Hill2 to bedziesz wiedzial co to strach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 1. giera właśnie pojawiła się wiadomo gdzie 2. Silent Hill 2 jest malutki przy SIlent Hill 1, zapewniam Cię - jeśi tylko jesteś w stanie docenić to czego dokonali goście z Konami upychając full 3d enviroment w 2MB ramu psxa... Grałem w SH 1, 2 i 3 - jedynka ma zdecydowania najbardziej rozwające akcje - pozostałe części próbują nadgonić piękną (do obrzydzenia :P) grafiką, ale nie mają szans :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 1. giera właśnie pojawiła się wiadomo gdzie 2. Silent Hill 2 jest malutki przy SIlent Hill 1, zapewniam Cię - jeśi tylko jesteś w stanie docenić to czego dokonali goście z Konami upychając full 3d enviroment w 2MB ramu psxa... Grałem w SH 1, 2 i 3 - jedynka ma zdecydowania najbardziej rozwające akcje - pozostałe części próbują nadgonić piękną (do obrzydzenia :P) grafiką, ale nie mają szans :twisted: no jedynka jest całkiem przyjemna. grałem w nią niedawno na psx i było spoko. teraz pykam w 2 i też źle nie jest :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Myszaqu - w 2 dla mnie jest o wiele lepszy klimat, nie wazne co napiszesz i tak wiem, ze mam racje ;] . Pyramid Head gwalcacy inne potworki, Maria , itp. Gra jest swietna, a jedynka mi sie srednio podoba bo sie zacielem w zmienionym szpitalu, zajrzalem do solucji, niwstety albo solucja do lipy albo cos zwalone bo nie moge znalesc torebek z krwia ( nie mowiac o tej buteleczce co miala byc w kuchni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Numerów z kotem w szafce, czymś w lodówce, grywalnego intra czy też "duszków" w szkole nie zapomnę do końca życia :) ... A z dwójki po pół roku nie pamiętam kompletnie nic :( ... Harry Mason rula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Te duszki w szkole to ja wogole nie mam pojecia co to jest, a dwojke to znam na pamiec chociaz przeszedlem raz (sejwa usunalem niechcacy i nie chcialo mi sie znowu grac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 duszki - takie małe nie wiadomo co, sięgające kolan, wydające pojedyczne piski - bodajże w bibliotece pomiędzy regałami buszowaly - nie robily krzywdy, ale malo czlowiek zawału nie dostał jak mu coś pod nogami przebiegło parę razy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 No to to ja wiem, ale skad one sie tam wziely i co robily? No ja tez sie dygalem jak radyjko zaczyna rzezic slysze jakies piski a tam male duszki sie przwracaja (naprawde! ida i sie potykaja:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Polecam http://mag.sirius.pl/artykuly.php?2,108 ciekawa lektura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 niezłe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Ja wlasnie pogralem 10 minut w wersje pecetowa i powiem to tak zesr.lem sie ze strachu. Klimacik bajeczny. takiej ilosci krwi na ekranie jeszcze nie widialem. Manhunt przy tym to gra dla dzieci. Klimacik grafika i dzwiek powalaja na kolana. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Boze nie rozumiem czemu krew ma niby tworzyc klimat strachu. A jezeli Manhunt to gra dla dzieci... Wez wogule co ty wypisujesz watpie zeby bylo tam cos bardziej brutalnego od Manhuntowych egzekucji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Nie napisalem ze krew tworzy klimat strachu. Na samym poczatku jest taka scena podchodzic do kraty po drugiej stronie stoi straznik zaczyna cos do Ciebie mowic i nagle z gory opuszczaja sie konczyny zakonczone ostrzmi przebijaja nieszczesnika i wachadlowo zaczynaja obijac go o krate a ty kapiesz sie w krwi. Wszystko trwa moze 10 sekund. Grafika jest bardzo ladna nie ma tego denerwujacego przynajmniej mnie przeplotu ktory wystepowal w Manhunt. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Dokładnie ten moment jest naprawde zaje...fajny... Na Xboxie wyglądał super a na kompie pewnie jest lepsza grafa więc wygląda jeszcze lepiej.... :D Naprawde gra jest super... Polecam.. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Po screenach wyglada jak painkiller w TPP. Czyli swietnie. Ta gra juz wyszla na PC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Wyszla zajmuje 2 x cd tyle ze nie ma jej jeszcze oficjalnie w polsce. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 osz <span style="color:red;">[ciach!]</span>* :!: :twisted: :twisted: ta gra JEST CHORA! oprawa audio-wizualna poprostu wymiata nadajac grze NIESAMOWICIE MROZACY KREW W ZYLACH KLIMAT :!: narazie mnie gra MILE zaskoczyla, gdyz myslalem ze bedzie to kolejne sillenthill czy tez residentevil. krew tylko bryzga hektolitrami po ekranie mojego monitora :twisted: CHORY KLIMAT ale jednak RAJCUJE!!!!!!! jak zrobie jakis fajny filmik to dam linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Dowody, prosze o dowody....yyy znaczy demo, demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...