ClareS Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Ja jestem w 6 rozdziale...i utknołem w takim miejscu, gdzie jest jedno wyjście ale nie mogę przez nie przejść ponieważ ściana ognia mi zagradza. Nie wiem zupełnie co robić...wie ktoś ?? Hmm za dobrze tego momentu nie pamiętam, ale czy to jest to miejsce co trzeba było odkręcić wode i część pożaru zgasła :?: Jak tak to przesuń "lodówke" na krate ściekową wtedy pożar całkowicie zgaśnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 właśnie o to mi chodziło...dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 czy wie ktos moze jak wygladaja dwa alternatywne zakaczenia ? przeszedlem gre jako dobry przynajmniej tak mi sie wydaje (koles z motorowy mowi ze beda jeszcze raz moj proces przeprowadzac i zonka jest szczesliwa bla bla bla ) i zastanawiam sie jak wygladaja inne zakonczenia a niezbyt chce mi sie chce przechodzic gre jeszczce raz i aha zostaly mi wolne kartki w tym dzienniku z potworami izastanawiam sie co przegapilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 swiety_mikolaju ;], jako, ze masz to na "swiezo", powiedz mi jak sobie poradzic w latarni podczas walki z zielonym gazowym chudzielcem? Zakrecam kurki z gazem, zasuwam pudla na kratownice i ...? Co dalej? Wdmuchac kolesia do pieca? Jesli tak, to czemu mi do za cholere nie wychodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Na 4 stronie ( chyba ) jest rysunek jak poustawiać skrzynki itp :) Zwab tego zielonego kolesia w dzire przy piecu i odkręc zawóz , on tam wleci i wtedy zamknij piec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Na 4 stronie ( chyba ) jest rysunek jak poustawiać skrzynki itp :) Zwab tego zielonego kolesia w dzire przy piecu i odkręc zawóz , on tam wleci i wtedy zamknij piec :) dokladnie :] tylko musisz troche postac na kracie i poczekac az on sie tam tak porzadnie przeniesie wtedy gazem do kola i do pieca z nim... reszte juz znasz ps to jak z tymi zakonczeniami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Ja mam znów problem...Jestem w 7 rozdziale. Znalazłem jakiegoś policjanta któremu musze pomóc(mówi coś żeby dostać się do radia) i wtedy wychodze z nim na zewnątrz i na kładce pojawiają się potwory...zabiłem ich dużo a one ciągle się pojawiają...co mam zrobić ?? Przebiegłem na koniec kładki do drabinki ale ten policjant nie chce iść tam ze mną...i potwory go zabijają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 dawno to bylo ale wydaje mi sie ze musisz zlapac za reflektory i swiecic w miejsca gdzie sie pojawiaja slayery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Potwierdzam ;] Musisz poswiecic tymi reflektorami na murze. Co do zielonego drania- dzieki chlopaki, zaraz sie za niego biore ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Dobra zaczołem świecić tam gdzie się pojawiają Slayery. Już się nie pojawiają...dochodze do końca kładki, a na końcu jest jeszcze jeden reflektor i nim zabijam stwory które łażą na dole. Nastepnie zostawiam włączony reflektor na tej dziuże z której wydobywa się światło, ale nic się nie dzieje. Po drodze zostawiłem wyłączony jeden reflektor ... co tu robić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Pisano juz o tym powyzej! ... Ok, nie bede taki. Masz wrzucic do tego luku skrzynie- ona spowoduje detonacje i bedziesz mogl isc dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 No wiem...świece ustawiłem reflektory(zapalone) na miejsca w których wyskakują Slayery. Ale nie wiem co mam zrobić z ostatnim reflektorem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 No wiem...świece ustawiłem reflektory(zapalone) na miejsca w których wyskakują Slayery. Ale nie wiem co mam zrobić z ostatnim reflektorem ?? Tam u góry rozwalasz wszystkich, zsówasz skrzynie w dziure, ona spada, wybuchaja tam butle z gazem (robią przejście) zchodzis zna dól . . tu se pewnie juz poradzisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Nie sadze... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Poradzi se , zdolny chłopak :) Jak tam przeszlem moment, nawet mi przez myśl nie przeszło że to może byc jakis trudny moment :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Nie sadze... ;] Sam pewnie korzystałeś z opisu albo ktoś ci powiedział jak przejść a teraz sie wymondżasz :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Nie sadze... ;] Sam pewnie korzystałeś z opisu albo ktoś ci powiedział jak przejść a teraz sie wymondżasz :evil: z tego co wiem to zaden opis jeszcze nie powstal ( przynajmniej po polsku ).... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Trandzik, chill out. Poznalbys ironie jakby wylazla, zza rogu i pierdyknela cie w glowe?... ... Nie sadze... ;] Nie skumales nawet podpowiedzi, wiec _nie sadze_ ze sobie poradzisz dalej. My ci jednak pomozemy, tylko obiecaj, ze bedziesz staral sie zrozumiec nasze wskazowki i bedziesz czytal dokladnie to co juz ktos wczesniej napisal. Np twoj "problem" z reflektorami ktos juz duzo wczesniej rozwiazal i opisal na forum. Nie goraczkuj sie tak, sa wakacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Ej chłopaki wyluzujcie troche :) Na forum mamy sobie pomagać a nie wymadrzać się :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Panowie,gierka wyszła w Polsce za 18,50.Jest w kioskach a wydawcą jest cd-action :).Zaraz lecę kupić. http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...9QIPVr3JI08%2FY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Panowie , szybkie pytanie! Mam sprzęt: Duron 800Mhz , gef 1, 384 MB RAM i (SIS) ECS K7S5A Jak wiadomo ta gra nie chodzi na starszych prockach. Więc wyszedł patch v1.01 , który to podobno naprawia , ale co ja w nim widzę :cry: : The Suffering Patch v1.01 06/24/2004 ================================================================== CHANGES: Fixed compatibility for non-SSE chipsets such as the AMD Thunderbird Fixed bug with level 0 not being accessible -Fixed death loop bug -Fixed crash bug when proper movie codec was not installed -Fixed bug with thrown-weapon selection -Fixed bug with being able to switch weapons during rebirth effect (End of game) FILES EFFECTED: SUFFERING.EXE, SUFFERING.RFL ================================================================== Useful Web Sites ================================================================== http://www.surreal.com/ Developer's homepage. http://www.midway.com/ http://www.encoresoftware.com/ Publisher's web pages. ================================================================== The Suffering README 05/24/2004 ================================================================== MINIMUM SPECS: Windows® 98SE/ME/2000/XP Pentium® III 1.0GHz 128 MB Ram DirectX® 9.0b (Included on disc) 32MB DirectX® 8.0 compliant video card. DirectX 8.0 compliant sound card 4X CD Rom 2 GB Free Hard Drive space RECOMMENDED SPECS: Windows 98SE/ME/2000/XP Pentium® 4 2.0GHz 512 MB Ram DirectX 9.0b (Included on disc) 64MB DirectX 9.0b compliant video card. DirectX 9.0b compliant 3D Sound Card 52X CD Rom 2 GB Free Hard Drive space Know compatibility issues: The Suffering does not work with the following video chipsets: SiS Kyro II Intel Cholera jasna! I teraz jest do kupiena razem z CDA za rozsądną cenę , ale w txt patcha wyraźnie pisze , że nie obsługuje mojej płyty 8O . Zaraz , zaraz "video chipsets", czyżby chodziło o karty graficzne? Czy SIS robił kiedyś takowe? Proszę o niezwłoczną odpowiedź , czy mi to pójdzie na moim Durniu z tym patchem i czy faktycznie chodzie o chip graficzny a nie płytę główną , bo mi zaraz kiosk zamkną :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 (...) czyżby chodziło o karty graficzne? Czy SIS robił kiedyś takowe? :shocked: robil... i to calkiem dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 A ja już sobie pykam, fajna gierka,ma klimacior :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 (...) czyżby chodziło o karty graficzne? Czy SIS robił kiedyś takowe? :shocked: robil... i to calkiem dużo :oops: Nie wiedziałem :lol: . Czyli wychodzi na to iż chodzi o kartę graficznną na Sisie i po zapodaniu tego patcha powinienem zagrać :twisted: !? EDIT:Kupiłem gierke i niestety :evil: . Po odpaleniu gry zamiast grafiki same artefakty! Tekstury przenikają przez siebie , wogóle są nie na swoim miejscu , obiekty zniekształcone - wogóle nic nie widać nie ma mowy o jakielkolwiek grze! Raz na 3 sekundy (migotanie) tylko postać głównego bohatera jest prawidłowo oteksturowana. Dodatkowo działa to strasznie wolno , ale być moze to przez te artefakty. Zmiany opcji wszelakich w grze nic nie pomagają , dodatkowo odkręciłem grafikę i dalej nic. Próba zainstalowania patcha którego wyżej cytowałem (The Suffering Patch v1.01) kończy sie niepowodzeniem . Wyskakuje taki oto komunikat: Error-1642 Poprawka nie moze być zainstalowana przez usługę Instalatora Windows , ponieważ uaktualniany program nie został odnaleziony lub poprawka uaktualniająca dotyczy innej wersji.Sprawdź czy uaktualniany program znajduje się na tym komputerze i czy posiadasz odpowiednią poprawkę uaktualniającą. Wygląda na to , że CDA zapakowało jakąś inną wersję gry :evil:. Dodatkowo sprawdziłem kilka rodzajów sterów do grafiki. Macie jakieś pomysły co to może do je...... h... być :roll: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Stary, czego ty sie spodziewales jesli masz maszynke PONIZEJ min spec.? Zainstaluj najnowsze stery, jak te nie pomoga to starsze... to nie wina producenta gry, ze nvidia tak olala support dla swoich starych produktow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amazing_ona Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Witam!Mam maly problem z misja w The Suffering.Jestem na jakims strychu ,zabilam wszystkie potwory,mam jakas kamere w klatce a druga w innym pomieszczeniu i nie wiem co robic dalej. Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Witam!Mam maly problem z misja w The Suffering.Jestem na jakims strychu ,zabilam wszystkie potwory,mam jakas kamere w klatce a druga w innym pomieszczeniu i nie wiem co robic dalej. Z gory dzieki za pomoc. musisz zaslonic promien tej kamery w kratce (skrzynia bodajze) a druga albo rozbic albo zaslonic.... dawno juz skonczylem ale z tego co pamietam to nic innego z kamerami sie nie dalo zrobic :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amazing_ona Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Hmmm co do 1 kamery to ja rozwalilam...a jesli chodzi o druga w kratce to nie wiem czym mam ja zaslonic bo tam zadnej skrzyni nie ma a rozwalic niestety jej sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Hmmm co do 1 kamery to ja rozwalilam...a jesli chodzi o druga w kratce to nie wiem czym mam ja zaslonic bo tam zadnej skrzyni nie ma a rozwalic niestety jej sie nie da.pokonbinuj naa pewno sie da sproboj moze przesunac w kierunku sciany klatke z kamera :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Stary, czego ty sie spodziewales jesli masz maszynke PONIZEJ min spec.? Zainstaluj najnowsze stery, jak te nie pomoga to starsze... to nie wina producenta gry, ze nvidia tak olala support dla swoich starych produktow. No bez jaj , to że mam procka 800Mhz a nie 1Giga to nie znaczy że zamiast grafiki mają być same przekłamania i artefakty! To raczej wina sterów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...