T800 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Szkoła z Silent Hill 1 to przeżycie którego się nie zapomina :twisted: A jak z wymaganiami tego The Suffering? Wiem że na forum nie ma wróżek , ale czy jest szansa , że ruszy na D800Mhz , Gef 1 i 384Mb SDRAM? Dodam że grałem na tym sprzęcie w Silent Hill2 i grało się "spoko" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ja niestety nie mialem za wiele czasu zeby w nia pograc , ale wedlug mnie lepsza jest od SH3 ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 a widziałeś sexy costume w SH3 ??? Mimo wszystko Harry byl the best, szkoda że ginie w trójce :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Jak dla mnie gierka jest całkiem,całkiem Długo nie grałem ale do niczego nie można sie w zasadzie przyczepić.(sterowanie,grafika,nawet save) A i klimat jest. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 o ja! ta gra to koszmar - w pozytywnym tego slowa znaczeniu 8) co za klimat - odglosy i dzwieki powalaja 8O pozytywnie zaskoczyly mnie tez wymagania - ostatnio nowe gry maja je tak kosmiczne, a ta u mnie smiga na max i jest pieknie. tak przy okazji to gdzie jest (i czy wogule jest) quick save? pzdr i posrania majtek :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 wlasnie przed chwila przeszedlem ta gierke i powiem jedno ... ona jest FENOMENALNA ! cos pieknego , wszystkiego odglosy , muzyka , momenty nerwow i strachu po prostu cos wspanialego , jak najwiecej takich gier , czekam na kontynuacje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Ale zaescie mi smaku narobili.Musze sobie sprawic ta gre czym predzej bo screeny z wp recencje ze stron i wasze wypowiedzi mowia same za siebie.Powiedzcie tylko czy ta gra jest wrecz idealna na oczekiwanie na dooma 3 bo np na WP pisza ze to wrecz idealny kandydat do gry roq 2k4.Ihmo tak bedzie i kto wie,moze ją nawet przebije.Tak czy owak jak bede mial mozliwosc zagrania to powiem czy tak jest ale juz widze ze bedzie co robic w nudne wieczory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Mi też zescie smaka narobili i musze powiedzieć że sie troche rozczarowalem, nie grałem długo, nie moge klimatu oceniać ale jeśli chodzi o grafe to jest całkiem przeciętna. IMHO można ją porównać do np. Mafii. Niezabardzo mi przypadła do gustu fizyka i interakcja z otoczeniem (jak dla mnie to każda dobra gra powinna mieć Havoka2). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 czwemu tu tak cicho,przeciesh to hicior poziomu far cry :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Buehehehe, watpie czy w to. A po drugie to i tak polowa tematu zeszla na Silent Hille Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 wedlug mnie grafika nie jest az tak wazna - i tak nie jest taka zla. wazny jest klimat - a ten jest bez watpienia mocarny rozwalil mnie motyw z wcisnieciem "c" 8O sie fabula skomplikowala.... 8) to ze nie ma extra textur i nie wiadomo jakich jeszcze bajerow to chyba nawet plus tej gry - wiecej ludzi sobie w nia popyka - imho warto (szczegolnie w nocy na sluchawkach :twisted: ) co do far cry, to ja bym tych gier obok siebie nie stawial: - far cry ma grafike, fizyke i wogule cale srodowisko na 8O poziomie, fabula i klimat tez spoko, ale przewidywalne (no moze z wyjatkiem akcji w helikopterze) - suffering ma inny (imho bardziej straszny) klimat - cala ta otoczka niepewnosci i odkrywania o co kamon 8) - dalej nie wiem co sie stanie i za kazdymi otwieranymi drzwiami cos mnie zaskakuje obie gry wymiataja - ale ja bym ich tak latwo nie porownywal pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Wkoncu zalatwilem to bezposrednio dla siebie i moglem w to pograc na swoim kompie i oto moje wrazenia.Tak jak mowilem gra jest rewelacyjna.Jedyny blad jaki zauwazylem to to ze ja ksie spuszcza na poczatq wode w kiblu wystepuja artefakty ale to jest tak o dla siebie - tego nie trzeba robic,gra jest rewelacyjna.wystawiam jej 9 z mocnym plusem.Podobnie jest co do chodzenia - na moim sprzecie (athlon 2100,512 ram i radek 9500 pro) mam wlaczone wszytko na maxa co sie tylko da w grze + AAX6 i Anizo X16 i osiagam okolo 50klatek a grafa jest naprawde fajna chociash DX9 nie widzialem zeby wykorzystywala ale napewno w grze jest pixel shader nbo nawet w opcjach mozesz wlaczyc aklbo wylaczyc.Co do problemu XP to tez tak mialem ale zainstalowalem DX z CD2 i bylo po klopocie - mimoze mialem na dysku 9.0b to w tej wersji DXa sa chyba jakies dodatkowe biblioteki.Podoba mi sie w tej grze ze ty wplywasz na jej przebieg.strzelilem w kolesia ktory mi oferowal pomoc to on - Co ty K....O....-zabije Cie skur........ czy cos w tym stylu.W grze nie ma labiryntu (przynajmneij na pczatq) a jest za to super klimacik ale nie gram teraz bo lepiej zostawie ta gre na wieczor :) (Bede gral oj bede - w oczekiwaniu na D3 i HL2 jak znalazl).Podoiba mi sie tez ze wplywasz na wszystko co widzisz podobnie jak scenki ktore widzisz tak o sobie - idziesz a tu nagle zmienia sie kat kamery i rozmywa efektownie tlo - efekt jakby wziety z Bloody Rayna ale "przejzysciej" pokazany.Zaczynasz - podchodzisz do celi i bierzesz noz z bebechow kolesia ktory ...... (nie zdradze co by klimatu nie zepsuc)Idziesz dalej a tu pojawia sie stwor z nozykami - wtedy ty zmieniasz tryb na FPP (TPP jest lepszy do calosci gry a FPP do zabijania potworow) i rozwalasz kolesia.Muzyka i klimat rewelacyjny.Co prawda textury moglyby byc nieco lepszej jakosci bo sa powiedzmy poziomu Maxa Payna 2 ale za to o wiele ladniejsza grafa jako calosc i przedewszystkim pojdzie na wszystkim co posiada T&L - 10 za kod.Nie wiem co bedzie dalej bo to dopiero poczatek ale jesli bedzie tak dalej to tylko mozna powiedziec jedno ale kilka razy - polecam polecam polecam i jeszcze raz polecam !!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Wkoncu zalatwilem to bezposrednio dla siebie i moglem w to pograc na swoim kompie i oto moje wrazenia.Tak jak mowilem gra jest rewelacyjna.Jedyny blad jaki zauwazylem to to ze ja ksie spuszcza na poczatq wode w kiblu wystepuja artefakty ale to jest tak o dla siebie - tego nie trzeba robic,gra jest rewelacyjna.wystawiam jej 9 z mocnym plusem.Podobnie jest co do chodzenia - na moim sprzecie (athlon 2100,512 ram i radek 9500 pro) mam wlaczone wszytko na maxa co sie tylko da w grze + AAX6 i Anizo X16 i osiagam okolo 50klatek a grafa jest naprawde fajna chociash DX9 nie widzialem zeby wykorzystywala ale napewno w grze jest pixel shader nbo nawet w opcjach mozesz wlaczyc aklbo wylaczyc.Co do problemu XP to tez tak mialem ale zainstalowalem DX z CD2 i bylo po klopocie - mimoze mialem na dysku 9.0b to w tej wersji DXa sa chyba jakies dodatkowe biblioteki.Podoba mi sie w tej grze ze ty wplywasz na jej przebieg.strzelilem w kolesia ktory mi oferowal pomoc to on - Co ty K....O....-zabije Cie skur........ czy cos w tym stylu.W grze nie ma labiryntu (przynajmneij na pczatq) a jest za to super klimacik ale nie gram teraz bo lepiej zostawie ta gre na wieczor :) (Bede gral oj bede - w oczekiwaniu na D3 i HL2 jak znalazl).Podoiba mi sie tez ze wplywasz na wszystko co widzisz podobnie jak scenki ktore widzisz tak o sobie - idziesz a tu nagle zmienia sie kat kamery i rozmywa efektownie tlo - efekt jakby wziety z Bloody Rayna ale "przejzysciej" pokazany.Zaczynasz - podchodzisz do celi i bierzesz noz z bebechow kolesia ktory ...... (nie zdradze co by klimatu nie zepsuc)Idziesz dalej a tu pojawia sie stwor z nozykami - wtedy ty zmieniasz tryb na FPP (TPP jest lepszy do calosci gry a FPP do zabijania potworow) i rozwalasz kolesia.Muzyka i klimat rewelacyjny.Co prawda textury moglyby byc nieco lepszej jakosci bo sa powiedzmy poziomu Maxa Payna 2 ale za to o wiele ladniejsza grafa jako calosc i przedewszystkim pojdzie na wszystkim co posiada T&L - 10 za kod.Nie wiem co bedzie dalej bo to dopiero poczatek ale jesli bedzie tak dalej to tylko mozna powiedziec jedno ale kilka razy - polecam polecam polecam i jeszcze raz polecam !!!!!!!!Nrawde nie wiem dlaczego nikt o tej grze nie pisze - tu powinno roic sie od postow tak jak przynajmniej w Colinie 4 czy Far Cry'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 ja jeszcze dopowiem ze gre mozna przejsc na 3 osoby ;) zostaly mi jeszcze 2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Templair Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ja mam pytanie natury technicznej. Czy mial ktos z was problemy z uruchomieniem gry w wyzszej rozdzielczosci niz 800x600 na kartak Radeon? Na moim R9000pro ( Catalisty 4.6 ) po wlaczeniu wyzszej rozdzielczosci w oknie gry widze tylko pasek energii... T. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ja mam pytanie natury technicznej. Czy mial ktos z was problemy z uruchomieniem gry w wyzszej rozdzielczosci niz 800x600 na kartak Radeon?no kolego tutaj wiekszosc gra na minimum 1024 ;) ja testowalem w wyzszych i nic sie nie dzialo zlego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Mam pytanko.Moj kuzyn ma karte radka 9600XT i kiedy wlacza gre pojawia mu sie cos takiego - the engine error - aplikacja wykonala nieprawidlowa operacje.Spotkal sie ktos z tym a jesli tak to to czy jest na to jakies rozwiazanie?? Pozdro szejset Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erade Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Mam dokładnie to samo na Geforce 2 ti i win 98. Niewiem co jest grane. Ani setup sie nie odpala ani gra tylko odrazu "program wykonał niedozwoloną operacje". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 ALE żem sie przestraszył a dopiero odkryłem to ze sie mozna zmieniac w tego twazowca :D teraz meczyk i jak sie sciamni zmieniam pieluche i ............ u mnie tez są arty jak sie wode w kiblu sposci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 kurde ja wlaczam gre (crack z cd2) i po prostu nic sie nie dzieje ... Athlon 1.25Ghz 512 DDR (333) Geforce 5200 U dx9b (z cd2) detonatory 53.03 zadnego bledu, nic, po prostu stary dobry pulpit ... h3lP :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 kurde ja wlaczam gre (crack z cd2) i po prostu nic sie nie dzieje ... Athlon 1.25Ghz 512 DDR (333) Geforce 5200 U dx9b (z cd2) detonatory 53.03 zadnego bledu, nic, po prostu stary dobry pulpit ... h3lP :( Czlowieku jaja sobie robisz??? O czym Ty piszesz??? Czytales regulamin??? Wywal ten post i odpocznij... :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Czytales regulamin??? Wiadomo, ze nie czytal, przeciez regulaminy sa dla lamusow. Co nie alcen? Ja proponuje malego bana ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 no jasne ze dla lamuchow :P jasne banujcie i zgadajcie sie z alcaida, a powaznie to proponuje usuniecie posta i moje wielkie sory i nie bijcie po twarzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Oki - juz sobie z tym poradzilem i kuzynowi dziala :) Jakby ktos chcial wiedziec w czym rzecz to pisac na priv :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Ja mam inny kłopot,doszedłem do 5części,wszystko sie normalnie ładowało. Nastęnego dnia włączam zaczyna się ładować i nagle, wychodzi do windowsa. Miał ktos coś takiego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultima9999 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 moj problem to po kliknieciu na .exe "Wystąpił problem z aplikacją Engine i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." prosze o eventualna pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 moj problem to po kliknieciu na .exe "Wystąpił problem z aplikacją Engine i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." prosze o eventualna pomoc Mowilem co zrobic w takich momentach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultima9999 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 szukam i szukam (chociaz fakt faktem ,ze zbyt bystry nie jestem :) nie mniej jednak nie moge znalesc rozwiazania na tym forum :( btw ,napisalem Ci na prv i na gg ,wiec jezeli byc mogl ,prosilbym i wskazowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 szukam i szukam (chociaz fakt faktem ,ze zbyt bystry nie jestem :) nie mniej jednak nie moge znalesc rozwiazania na tym forum :( btw ,napisalem Ci na prv i na gg ,wiec jezeli byc mogl ,prosilbym i wskazowki A ja ci odpowiedzialem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollyon Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 hmm mam problemy z tymi artefaktami - woda w kiblu poszla po rurach - pojawily sie "efekty" dodatkowe :D ok - exit uruchomilem znowu gre - i teraz jest juz tak caly czas :/ Moze ktos pomoc co z tym fantem zrobic ? gram na szajsie czyli: 1700xp/384mb/gf2mx400 64mb :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...