Jacuś Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 a może na moje pytanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Chce wiedziec tylko jedno. Czy ta gra ma caly czas takie klimat jak na poczatku w wiezieniu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Chce wiedziec tylko jedno. Czy ta gra ma caly czas takie klimat jak na poczatku w wiezieniu ? Raczej nieinaczej :twisted: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Chce wiedziec tylko jedno. Czy ta gra ma caly czas takie klimat jak na poczatku w wiezieniu ? Raczej nieinaczej :twisted: 8) Czyli komedia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Chce wiedziec tylko jedno. Czy ta gra ma caly czas takie klimat jak na poczatku w wiezieniu ? Raczej nieinaczej :twisted: 8) Czyli komedia ? Powiem tak,od 16 etapu to tylko strzelanka.Mimo to potrafi przestraszyć 8) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Przestraszyc to i ja moge mojego brata pierdnieciem. Mi bardziej chodzilo o klimat. A ten jest rodem z filmow horror z pierwszej polowy lat 90-tych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarek Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Witam. Utknalem w 11lvl. Wlaczylem generator w piwnicy, spenetrowalem obydwa pietra. Utknalem na strychu, w miejscu gdzie znajduja sie te drzwi pod napieciem. Probowalem zrobic cos z tym dziwnym generatorem ale jakos nic nie przychodzi mi do glowy. Jak wylaczyc prad i otworzyc te drzwi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maze Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Mam pytanko dotyczące misyjki o wdzięcznie brzmiącej nazwie "The Sinlge Bullet Theory" :twisted: Mianowicie :arrow: Poziom rozpoczyna się gdy wchodzę z jaskini [ przez wyrwe w ścianie ] do jakiegoś pokoju [ potem lookam na filmik z panem z zielonego gazu ] po czym biegne aby pozakręcac rury w rogach tejże , nazwijmy to "salki" - co by sie nie dusić . Zostaje tylko przesunięcie jednej metalowej skrzyni , na kratke w podłodze , z kótrej to nota bene tesh ulatnia się gaz . Zostaja dwie kratki w podłodze z których ulatnia się gaz . A w raz z nim "pan zielony gazowy" który to nawala we mnie gazowymi pociskami[ przelatujac z jednej kratki , do drugiej]. Życia mi już nie ubywa od gazu , ale za cholerę nie mogę dojść do tego co mam poczynić aby przejść tą "misyjkę" Widziałem tam jakiś piec i wielką korbkę na środku tej sali , między rurami . Korbką se kręce i kręce , i kręce i ... bida :!: :!: :!: Nie wiem już co mam z tym czymś zrobić :x Pomożecie :?: :?: :?: WIELKIE thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Mam pytanko dotyczące misyjki o wdzięcznie brzmiącej nazwie "The Sinlge Bullet Theory" :twisted: Mianowicie :arrow: Poziom rozpoczyna się gdy wchodzę z jaskini [ przez wyrwe w ścianie ] do jakiegoś pokoju [ potem lookam na filmik z panem z zielonego gazu ] po czym biegne aby pozakręcac rury w rogach tejże , nazwijmy to "salki" - co by sie nie dusić . Zostaje tylko przesunięcie jednej metalowej skrzyni , na kratke w podłodze , z kótrej to nota bene tesh ulatnia się gaz . Zostaja dwie kratki w podłodze z których ulatnia się gaz . A w raz z nim "pan zielony gazowy" który to nawala we mnie gazowymi pociskami[ przelatujac z jednej kratki , do drugiej]. Życia mi już nie ubywa od gazu , ale za cholerę nie mogę dojść do tego co mam poczynić aby przejść tą "misyjkę" Widziałem tam jakiś piec i wielką korbkę na środku tej sali , między rurami . Korbką se kręce i kręce , i kręce i ... bida :!: :!: :!: Nie wiem już co mam z tym czymś zrobić :x Pomożecie :?: :?: :?: WIELKIE thx Poszukaj kilka stron wcześniej,zrobiłem nawet schemat 8) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Konkretnie TUTAJ Na samym dole. :P :? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maze Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 wielkie dzięki stary :] dałem radę ! uff A powiedzcie mi moi drodzy co też poczynić mam w misji 19 , gdzie to ZAP!@#$%& i dobijają mnie "dzieciaczkopochodnie" ? Pan "z radja" cały czas nagina "Lighthouse must be illuminated" - tylko jak :!: :?: :evil: Wlazłem na góre po drabince . Między trybami tego mechanizmu od latarni były "resztki" Slayer'a.Usunąłem je. I co ? I dalej bryndza.Korbka nie działajet. Do tego na samej górze ,gdzie umieszczona jest ta DUŻA latarnia , nie ma żadnego [ nawet jednego zasranego ] przYcisq :? Czy może ma z tym coś wspólnego ta "wajcha" obok "świecącej dziury" :?: Bo jeśłi tak to lipa . Mam mało zycia , "pochodnie" mnie dobijają kiedy próbuje wyjść za siatke - po uprzednim odpaleniu tejże wajchy :x Wogóle to jest jakiś sposób na te "płonące bachory" :?: :?: :?: Czy pozostało mi tylko spierdzielac przed nimi :lol: :!: :?: :arrow: :arrow: :arrow: POMOCY :!: :mrgreen: No dobra .Radę sobie dałem .Ale , ale... mam kolejny problem :lol: Konkretnie chodzi mi o 20 [ tym razem ] misyjkę :twisted: Jak u diabła mam przejść na drugą strone tego zwalonego mostu , czy czegoś tam :arrow: :?: :?: :?: Wokoło mnie poginają non stop te płonące dziewuszki :? Pickup obok eksplodował , ale niczego to nie zmieniło :cry: tradycyjnie jush : PoMoCy DOBRA CFANIACZKI 8) Co mam zrobić [ czyt. gdzie wleść ]w misji 20 - ponoć to walka z bossem końcowa :twisted: Widzę tylko dżwig z tą maszyną do ożywiania "truposzy" , jakieś skrzynie i pudła , oraz coś co przypomina kontenery , na których umieszczona jest broń , ale te z koleji są ogrodzone i zakładam że nie da się na nie wejść . No i ten nieszczesny boss-monster... dwa jego ruchy i już leże nosz qfa zniesmaczyłem się poważnie hyhyhy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 ehh... misja w szpitalu psychiatrycznym rulez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trendi_i_na_topie Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Właśnie . 20 misja . Pomost . Najpierw zabijasz monstera jako człowiek . Potem człowieka jako monster . Cut scena . Naprawdę DUŻY , przydki i zły pan :twisted: Pytanie tylko co zrobić z panem i czy ma z tym coś wspólnego ta "machineria" podwieszona do dzwigu :?: :?: :?: Strzelam i strzelam , duży , brzydki i naprawdę zły pan wyskakuje co i rusz to z jednej strony pomostu , to z drugiej lub trzeciej. Wale w niego i wale , a ten DUŻY oblech absolutnie NIC . Wziąłem się na sposób i strzelałem w tego pana , który śmiesznie dynda mu u pasa , połaczony czymś w rodzaju pępowiny :? Niestety cały czas bezskutecznie :!: :!: :!: god dammit :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarek Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 No, wkoncu przeszedlem ta gre. Jednak w notesie pozostalo pare pustych stron wiec mysle,ze zabiore sie niedlugo za drugie podejscie. Nurtuje mnie jednak kilka kwestii: Przegladajac notes(pamietnik) mozna wyraznie odniesc wrazenie, ze Torque to jakas osoba trzecia a nie glowny bohater. Zupelnie tego nie rozumiem skoro kierujemy jego poczynaniami od samego poczatku. I co robi postac Torque'a przyczepiona do glownego bossa, skoro ten sam Torque walczy z nim w tejze chwili. Troche to wszystko pogmatwane.Moze mi ktos wytlumaczyc o co w tym wszystkim chodzi? maze--> wskakujesz z paczki do dzialka i rozwalasz tego stworka. trendi--> musisz opuscic dzwig, potem podejsc pod to smieszne urzadzenie i sie naladowac. Potem tylko rzucasz w ten czerwony punkt na klacie bossa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 no i jest problem na chapterze 19 więc tak wlączyłem zasilanie i obrocilem pare razy latarnia i dalej nie moge wejsc do dokow brama jest zamknieta laze zabilwem wszystkie potworki i nic sie nie dzieje bede wdzieczny za pomoc Hmm znalazłem że jakiegoś policjanta mam znaleźć problem w tym żę żadnego policjanta tam nie ma albo ja nie wiem gdzie go szukac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 no i jest problem na chapterze 19 więc tak wlączyłem zasilanie i obrocilem pare razy latarnia i dalej nie moge wejsc do dokow brama jest zamknieta laze zabilwem wszystkie potworki i nic sie nie dzieje bede wdzieczny za pomoc Hmm znalazłem że jakiegoś policjanta mam znaleźć problem w tym żę żadnego policjanta tam nie ma albo ja nie wiem gdzie go szukac :/ 1187016[/snapback] policjant jest o ile dobrze pamietam jeden przed latarnia(chyba ze Ci go stworki zabily) a drugi w stroozowce przy bramie.. wydaje mi sie ze to on wlasnie ja otwiera:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Ja mam The Suffering z czasopisma CD-Action, ale nie mam nowych sterowników do mojej szajskiej karty Intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Ja mam The Suffering z czasopisma CD-Action, ale nie mam nowych sterowników do mojej szajskiej karty Intela. 1298807[/snapback] A czy w readme jest napisana twoja karta przy supported ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 ostatnio z nudów wygrzebałem ta gierke z pulki i zaczelem grac :P doszedłem do rozdziały 12:A lonelu Place to Die, czyli wlasnie wydostałem sie z domu złego doktora . Doszedłem do jakiejs rzeki, idac jej korytem widze 2 chlopczyków ktorzy wchodza coraz dalej do wody, ktora jest coraz głębsza, zabiłem kilka potworów+te co wychodzą z ziemi, i nie wiem co zrobic bo dalej do tej wody sie nie da wejsc , jest jakby jakas niewidzialna sciana :D Jak to przeszliscie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 :>;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...