Skocz do zawartości
RaF

Lubicie kolor zielony ?? (modyfikacja obudowy)

Rekomendowane odpowiedzi

zabraklo ci sprayu zeby pomalowac do konca??  :lol:

tak jest wlasnie fajnie :D

tak szczerze to dziadowsko wyglada i wogole mi sie nie podoba

Kolor spox, ale nalozyles ten spray doopiasto.

Zeby fajnie wygladalo, to trzeba polozyc jednolita warstwa, ta czesc niezamalowana, to lepiej trysnij na jakis kontrastowy kolor z lamanym przejsciem, tak jak jest wyglada jakby sprayu ci braklo :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zabraklo ci sprayu zeby pomalowac do konca??  :lol:

tak jest wlasnie fajnie :D

tak szczerze to dziadowsko wyglada i wogole mi sie nie podoba

Kolor spox, ale nalozyles ten spray doopiasto.

Zeby fajnie wygladalo, to trzeba polozyc jednolita warstwa, ta czesc niezamalowana, to lepiej trysnij na jakis kontrastowy kolor z lamanym przejsciem, tak jak jest wyglada jakby sprayu ci braklo :?

mni. o to mi sie rozchodzi ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba tego jeszcze nie skonczyles poprwa pare rzeczy kolor zielony moze byc ale jest zle polozony siakies plamy na nim sa kup paste tempo i wypoleruj , a burdel nie zly w tej obudowie :) dopracuj to do konca moze cos z tego bedzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm doceniam chec modowania budy ale mnie sie na maxa nie podoba, te plamy to totalna porazka, wyglada na to ze poswieciles na malowanie budy cale 15 minut..., ja swoja malowalem przez tydzien - 3 warstwy farby i 3 warstwy lakieru, dopiero wtedy osiaga sie jakis sensowny efekt, juz nie bede pisal ze ta obudowa jest taka sobie ;), natomiast bardzo doceniam lcd jest zajebiste, chetnie zerkne na kolejny projekt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm doceniam chec modowania budy ale mnie sie na maxa nie podoba, te plamy to totalna porazka, wyglada na to ze poswieciles na malowanie budy cale 15 minut..., ja swoja malowalem przez tydzien - 3 warstwy farby i 3 warstwy lakieru, dopiero wtedy osiaga sie jakis sensowny efekt, juz nie bede pisal ze ta obudowa jest taka sobie ;), natomiast bardzo doceniam lcd jest zajebiste, chetnie zerkne na kolejny projekt

Wlasnie !!!!!

Co z tym LCD ???

Tez chce taki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...