RaF Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 co sadzicie o tym kolorze ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Kolorek moim zdaniem super, ale więcej i wiekszych zdjęć dać nie mogłeś? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 spoko loosik wiecej zdjec bedzie w sobote (moze piatek) a rozmiar i tak maly oryginalne maja po 700KB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Barwy ochronne? ....fajny w sumie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 kolor fajne ale reszta mi sie jakos nie podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Cool, naprawdę oryginalna. Jestem za. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 full wypas, a co do zjec, to wcale ni sa dooze (moze ze 2 squndy sie ladowalo :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 :arrow: kolor - full wypas, jedyne co mi nie pasi to przedni panel... P.S. fotki OK :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 pomalooj se napedy (n ie traci sie za to gwarancji, ale pewnie zalezy od sklepu) a tak btw, to ile koshtowal cie w sumie wyswietlacz? tzn z cala elektronika do niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 z tym malowaniem napedow to troche poczekam narazie nikt ze znajomych nie ma takiej samen nagrywarki wiec nie bedzie mozna zmienic panela jak cos walnie ten LCD koztowal ok 140zl a kable i reszta max 8 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 zalezy gdzie qpowales, ja wzialem od sprzedawcy zapewnienie na pismiem, ze w razie ushkodzenia napedu, nie ma znaczenie, czy jest pomalowany i musi mi go przyjac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 zabraklo ci sprayu zeby pomalowac do konca?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 zabraklo ci sprayu zeby pomalowac do konca?? :lol: tak jest wlasnie fajnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 z zalozenia miala byc tak pomalowana :D a farby jeszcze troche mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 no mnie sie akurat nie podoba - mogłeś dół innym kolorkiem zrobić - było by sporko fajniej. reszta jest cool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 troche wsciekly ten kolorek:D przypomina mi o dresiach adidaska :D i takich lysych palantach co w nich chodzą:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 zabraklo ci sprayu zeby pomalowac do konca?? :lol: tak jest wlasnie fajnie :D tak szczerze to dziadowsko wyglada i wogole mi sie nie podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 zabraklo ci sprayu zeby pomalowac do konca?? :lol: tak jest wlasnie fajnie :D tak szczerze to dziadowsko wyglada i wogole mi sie nie podoba Kolor spox, ale nalozyles ten spray doopiasto. Zeby fajnie wygladalo, to trzeba polozyc jednolita warstwa, ta czesc niezamalowana, to lepiej trysnij na jakis kontrastowy kolor z lamanym przejsciem, tak jak jest wyglada jakby sprayu ci braklo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 zabraklo ci sprayu zeby pomalowac do konca?? :lol: tak jest wlasnie fajnie :D tak szczerze to dziadowsko wyglada i wogole mi sie nie podoba Kolor spox, ale nalozyles ten spray doopiasto. Zeby fajnie wygladalo, to trzeba polozyc jednolita warstwa, ta czesc niezamalowana, to lepiej trysnij na jakis kontrastowy kolor z lamanym przejsciem, tak jak jest wyglada jakby sprayu ci braklo :? mni. o to mi sie rozchodzi ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 z tym bialym to mialo tak byc stara farbe zdarlem do czystego metalu i pomalowalem na bialo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Kolor wporzo (chociasz troche pstrokaty) :) Ale w caloksztalcie ta obudowa jakos dziwnie wyglada :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Jak dla mnie BOMBA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 k@!@#wa nic już nie zmieniaj tak jest zajebiście :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Wielka krowa :) Obudowa zajefajna. Kolorek mi sie podoba ale ja bym tak nie pomalowal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 jakby to powiedzieć zeby po chamsku nie było.... nie masz człowieku zmysłu artystycznego... podoba ci sie chałm i kicz... sorry bez obrazy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 chyba tego jeszcze nie skonczyles poprwa pare rzeczy kolor zielony moze byc ale jest zle polozony siakies plamy na nim sa kup paste tempo i wypoleruj , a burdel nie zly w tej obudowie :) dopracuj to do konca moze cos z tego bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 troche wsciekly ten kolorek:D fajny fajny mnie sie podoba. ale przydaloby sie to jeszcze przejechac lakierem metalikiem albo nablyszczaczem :> btw: czesc Kalaf1orku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Beznadzieja - powinien być ciemnogranatowy (kwestia gustu???). Nie byłoby widać tych plam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 hmm doceniam chec modowania budy ale mnie sie na maxa nie podoba, te plamy to totalna porazka, wyglada na to ze poswieciles na malowanie budy cale 15 minut..., ja swoja malowalem przez tydzien - 3 warstwy farby i 3 warstwy lakieru, dopiero wtedy osiaga sie jakis sensowny efekt, juz nie bede pisal ze ta obudowa jest taka sobie ;), natomiast bardzo doceniam lcd jest zajebiste, chetnie zerkne na kolejny projekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 hmm doceniam chec modowania budy ale mnie sie na maxa nie podoba, te plamy to totalna porazka, wyglada na to ze poswieciles na malowanie budy cale 15 minut..., ja swoja malowalem przez tydzien - 3 warstwy farby i 3 warstwy lakieru, dopiero wtedy osiaga sie jakis sensowny efekt, juz nie bede pisal ze ta obudowa jest taka sobie ;), natomiast bardzo doceniam lcd jest zajebiste, chetnie zerkne na kolejny projekt Wlasnie !!!!! Co z tym LCD ??? Tez chce taki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...