Mutos Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Taaaa, gdzie znajde opis, jak zrobić lcd?? I czy ktoś ma dostęp do katalogów z parametrami, mam UV HITACHI F6T5/BL i nie wiem na jakim napięciu to dzaiała, bo to ja`kiś nietypowy syf. Obudówka nienajgorsza (LCD!!) ale kolor mi sie nie podoba, jak sam skończe to będzie.... aaaa, sami zobaczycie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 no z tej obudowy to mi się LCD najbardziej podoba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ja tam lubie zielony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Dla mnie spoko 8) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeshua Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 szkoda tylko, ze sie nie przylozyles do rozebrania kompa i zrobienia tego dokladnie - widac fuzere i pospiech - a mogl byc taki odajzdowy komp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 No :) 140zl i masz fajny wyswietlacz ktorego mozna przerobic na zegarek z alarmem :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 szkoda tylko, ze sie nie przylozyles do rozebrania kompa i zrobienia tego dokladnie - widac fuzere i pospiech - a mogl byc taki odajzdowy komp facet ja z tydzien zdzieralem stara farbe, zjechalem do golej blachy potem pomalowalem cala na bialo bo ta zielona farba jest strasznie lipna poniewaz wszystko przez nia przebija sie strasznie ciezko maluje, widac jak przebily napisy na przedniej sciance Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 szkoda tylko, ze sie nie przylozyles do rozebrania kompa i zrobienia tego dokladnie - widac fuzere i pospiech - a mogl byc taki odajzdowy komp facet ja z tydzien zdzieralem stara farbe, zjechalem do golej blachy potem pomalowalem cala na bialo bo ta zielona farba jest strasznie lipna poniewaz wszystko przez nia przebija sie strasznie ciezko maluje, widac jak przebily napisy na przedniej sciance RaF to normalne w tych sprayach. Zeby miec odpowiedni kolor zawsze musisz "szczelic" dokladny bialy podklad. Dopiero na to kilka warstw farby. Dobrze jest jeszcze pomiedzy poszczegolnymi warstwami polerke "szczelic" Efekty zajebiste. Aha, na koniec lakierem bezbarwnym, polmatem ,takim jedwabistym trysnac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 aaaaaa co do sprayóff to dodam że ostatnio wykołowałem coś nietypowego - Tani dosyć (pół litra (bez skojażeń :lol: ) 10zł) Acryl Lack (prodcent Decko lacków) ten badziew schnie w 1h !!! po 2 nałożyłem 2 warstwa - zarombisty - keyboarda nim maluje, bo mi sie nudzi (czeakm na przesyłke z 4maxa bo miałem awarie :) i mi później wysłali) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Te cienie i plamy to zamierzony efekt? Sorki ale jak dla mnie to nie wyglada to za ciekawie, ale doceniam sam fakt, ze ludzie sie za to biora coraz czesciej. Popracuj jeszcze nad nia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 absolutnie nie!!! ten komputer wygląda teraz jak jakaś zabaweczka :o ten kolor nie pasuje do tej ani żadnej innej obudowy no i te plamy... p.s. wystarczyło jedno zdjęcie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 absolutnie nie!!! ten komputer wygląda teraz jak jakaś zabaweczka :o ten kolor nie pasuje do tej ani żadnej innej obudowy no i te plamy... p.s. wystarczyło jedno zdjęcie :evil: Lagier Nie przesadzaj. Kolor to kwestia gustu, moze nie pasowac tobie, ale RaFowi widac tak. Chodzi tylko okwestie wykonczenia dokladnego. BTW fotek, to fakt, moze tez lepiej byloby je zmniejszyc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 absolutnie nie!!! ten komputer wygląda teraz jak jakaś zabaweczka :o ten kolor nie pasuje do tej ani żadnej innej obudowy no i te plamy... p.s. wystarczyło jedno zdjęcie :evil: Lagier Nie przesadzaj. Kolor to kwestia gustu, moze nie pasowac tobie, ale RaFowi widac tak. Chodzi tylko okwestie wykonczenia dokladnego. BTW fotek, to fakt, moze tez lepiej byloby je zmniejszyc :) no moze troche przesadzilem ale i tak mam jakis dziwny stosunek do tego typu kolorów w szczególności obudwy :) jednak Reed~Xp masz absolutną rację że kolor to kwestia gustu pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 brzydkie, zly kolor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...