mongothealien Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 celeron 700, 64 Mb ramu, dysiorek 4,3 Giga - nic innego na tym złomie nie ma sensu stawiać prócz 98SE. było by ok (działa nawet płynnie) gdyby nie wymagania właściciela: :arrow: trzy oddzielne konta zabezpieczone hasłem - zwykły "profil" wystarczy - mają własne "moje dokumenty" i pulpity. nikt z nich nie bedzie nawet grzebał w folderku z windą (zabroniłem i dla nich to święte 8) ), by dopatrzeć się podfolderu z ich danymi. :arrow: trzy konta w outlooku - tozsamości i po kłopocie ALE: tozsamość zapobiega jedynie przed wysyłaniem i odbieraniem poczty w cudzym imieniu a mnie interesuje jak to wszystko poustawiać by jeden koleś drugiemu poczty nie czytał ? na jutro musze skończyć tego blaszaka - pomocy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Na tożsamości w outlooku można nałożyć hasła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 można, można ale to nie zabezpiecza przed czytaniem maili wczesnięj zessanych lecz (jak pisałem wcześniej) tylko przed odbieraniem/wysyłaniem poczty z obcego konta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Jakiego masz Outlooka? To jest Outlook czy Outlook Express. W OE wystarczy przed zamknięciem programu wylogowac tozsamośc i przy ponownym uruchomieniu nikt nie uruchomi OE jeżeli nie poda hasła do wybranej tożsamości. Do innych tożsamości bez podania hasła nie ma wogóle dostępu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...