DeathMan Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Czy posiada ktoś zdjęcia obudowy Tracer TRO-393 Jumbo Black od wewnątrz bo nie mogę nigdzie w necie znajść. Mile widziane także fotki od zewnątrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 jasne zaraz porobie :D napisz o co konkretnie chodzi, np. moja plyta glowna ma 245mm szerokosci i sa male problemy jesli chcialbym wlozyc do 3 zatoki(liczac od gory) kieszen z wiatrakiem (zachaczalby wiatrak o wyprowadzenia z gnazda do napedu fdd). ogolnie mowiac: - duzo miejsca :D - szyna na hdd do ziemi :D - mozesz wsadzic po 2 wiatraki z przodu i z tylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathMan Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Po 2 wentyle ? Toż to genialne !! Jak Ci się chce to zrób jakieś ogulne fotki wnętrza i zewnątrz bo na necie jest tylko jedno zdjęcie które mi niewiele mówi. Z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 walnij na pw adres na mila to wrzuce je :) , bo jakos ciezko mi sie polapac jak przelac obrazki przez forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Też jestem zainteresowany taki fotkami, wyślij mi też nickyx@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathMan Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 No już Ci walnąlem na priva e-mail'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 fotki wyslane 8) mam nadzieje ze sa ok na fotkach widac grilla w bocznej sciance z podswietlanym wiatrakiem :) jesli chodzi o funkcjonalnosc zaobserwowalem to: - jak widac na zdjeciu ta ramak w ktorej jest kieszen jest troche wsunieta wewnatrz obudowy poniewaz nie moglbym zamknac drzwiczek do konca :/ - drzwiczki sa na magnes wiec sie same zamykaja, maga sie naprawde szeroko otworzyc na moje oko jakies 160* :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathMan Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ciekawie wygląda ta obudowa ale muszę się gdzieś do sklepu wybrać i ją zobaczyć na żywo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...