slavok Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Witam, Mam do was pytania, czy ktoś z was uczęszcza do WSTE w Suchej Beskidzkiej ?? Wybieram się tam na wydział informatyki stosowanej zaocznie, jeżeli ktoś z was miał styczność z tą szkołą proszę o opinie interesuje mnie poziom ?? czy jest ciężko jak wyglądają tam przedmioty ścisłe ?? zaliczenia itp. za odpowiedzi dzięki z górki Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloos Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Jestem z Suchej i tylko napisze co słyszałem: Nie wiem jak ze sprzętem i oprogramowaniem ale podobno jest ok, natomiast poziom merytoryczny jest kiepski, a związany jest profilem tego typu szkół. Jeden z "wykładowców" uczył się informatyki na moich lekcjach, kiedy uczęszczałem tam do technikum. Jeżeli masz choc trochę ambicji omijaj tego typu szkoły i wal do Krakowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...