Roberto20 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Witam mam problem.Mam kabel USB zainstalowany lacznosc miedzy pc a tel jest.Mam program Mobile Phone Tools i update do najnowszej wersji. Komunikuje sie bez problemu moge wgrywac foto i melodie z kompa na tel ale nie moge zrzucic fotek na kompa bo w programie nie wchodzi w okienku tel do katalogu picture :x .Drugie pytanie w jaki sposob zaladowac do niego gry i jakim programem najlepiej. skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> oprogramowanie do V600 i jakim programem to sie robi? czekam na szybka i konkretna odpowiedz!! :gitara: :gitara2: :gitara: ...:twisted: :evil: :twisted:... :gitara: :gitara2: :gitara: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 w tytule piszesz v500 w opisie v600 moglbyc sie zdecydowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto20 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 mam v500 ale chce zmienic oprogramowanie na v600 glowo czytaj uwaznie a nie zasmiecasz mi posta jak nie masz nic do powiedzenia to nic nie mow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 napisales skad "ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>" soft do 600 a nie ze chcesz zmienic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto20 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 No wiec poradzisz mi cos czy tak bedziesz mnie lapal za slowka??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 :google: ciezko poszukac chwilke ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto20 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ej czytales wogole mojego posta? Cos cie sie utrwalilo w glowie tylko o tym oprogramowaniu. Mam inny problem nie moge zgrac foto na kompa zreszta przeczytaj se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto20 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 na googlach szukalem ale tam chca siano za to.Nie ma jakiejsc stronki gdzie mozna to sciagnac za free??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Roberto20 wyluzuj troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 na googlach szukalem ale tam chca siano za to.Nie ma jakiejsc stronki gdzie mozna to sciagnac za free???www.matrax.net - powinienes tam znalezc wszystko do swojej motki... i nie burz sie tak...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Nie polecam ci zbytnio oprogramowania od V600 wgrywać.Sam mam V500 i kumpel ma właśnie oprogramowanie od V600 na swojej V500 i mu sie fon kaszani.Jedyna róźnica to to że w V600 możesz filmy odtwarzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto20 Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Dzieki za linka znalazlem wszystko co potrzebowalem.No to chyba rzeczywiscie zrezygnuje jak ma mi sie tel psuc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 http://www.matrax.net/forum/viewforum.php?f=1 Tu znajdziesz wszystko czego trzeba. Swoją drogą to też masz tak, że ci się telefon co jakiś czas resetuje sam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 No mnie się wyłącza co jakiś czas sam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto20 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Nie no nic mi sie nie dzieje z telefonem zadnych resetow. Raz mi sie zawiesil w nocy jak robilem foto i niewiem czemu tak sie zrobilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 http://www.matrax.net/forum/viewforum.php?f=1 Tu znajdziesz wszystko czego trzeba. Swoją drogą to też masz tak, że ci się telefon co jakiś czas resetuje sam? Grrr. Też mi się tak ze 3 razy zrobiło :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 No właśnie... kasuję sms'a... dup... rozmawiam... dup... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...