bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 hyhy jeee mam 15 lat :P od dzisiaj :P czekam na zyczenia ;) hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 wszystkiego najlepszego :!: :D k#$%A !!! a gdzie piwo ?!?! :twisted: :D hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo84 Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 No gratuluje!! I zgadzam sie z przdmówcą, piwo MUSI być!! :D , przynajmniej dla tych którzy mają więcej niż 10 postów(na tym forum ofkoz) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 k#$%A !!! a gdzie piwo ?!?! :twisted: :D hehe... właśnie:) wszystkiego najlepszego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 ... najlepszego!!... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Wszystkiego najlepszciejszego :!: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 dołanczam - fshystkiego dobrego bruce ! niskich tempoow i wysokich markoof ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 ahhhh, dzienqjem :D kochani ejstescie :) hyhy jak ktos z wawy, to stawiam piwo :D co wy na to? wiec loodzie z wawy niech sie zglosha :D tylko nie za doozo, bo z kasa kroocho :DDDDDDDDD hyhy a to dla tych co nie moga przyjechac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 niech mu gwiazdk pomyslonosci nigdy hykuppp... nie zagasnie hykupp... nigdy nie zagasnie hykuppp... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 :twisted: k#@$A a ja ne mieszkam w wawie :!: :evil: Bruce przyślim mi jakiś browar pocztą :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Macie tu piwko :twisted: aaa... i jeszcze puszcze odjazdową pieśń Blind Guardian "Don't Talk To Stranges" za Bruca :!: :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 ... starczy :twisted: ? BEZ ALKOHOLOWE :!: :wink: :lol: hehe... a polska to piękny kraj :wink: :lol: :twisted: hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 hyhy lol :P thx again :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 :arrow: bruce wszystkiego lepszego i zebys szybko konczyl to gimnazjum (powodzenia na egzaminie gimnazjalnym, ale to dopiero za 9 miechow :wink: )... na piwko to innym razem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 all lepszego!! małych pingów i wysokich benchów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Bruce rachunek za piwko pocztą czy mailem :?: :twisted: :wink: hehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Bruce rachunek za piwko pocztą czy mailem :?: :twisted: :wink: hehehe... mailem taniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 :D :D :D NAJLEPSZEGO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 wszytskiego najlepsiejszego :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Co moge napisac?? Duzy rosnij :lol: A tak powaznie to gratulacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 A co ja, bede gorszy?? WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Najlepszego.... I masakrycznego sprzętu (hardware) do zabawy. Do zabawy dobry też SOFT -co prawda nie masz jeszcze 18-stki ale co tam.. ( Do you know what I mean?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 wszystkiego najlepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 wszystkiego najlepszegoteż się podepnę do życzeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Moglem tez napisac ze mam urodziny :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 All the best Bruce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Najlepszego.... I masakrycznego sprzętu (hardware) do zabawy. Do zabawy dobry też SOFT -co prawda nie masz jeszcze 18-stki ale co tam.. ( Do you know what I mean?) i know my little soldier :D dzienqjem wshystkim serdecznie i z calego serca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Wszystkiego najlepszego Bruce W swietle prawa mozesz juz uprawiac sex :) i jak ktos cie wykozysta w ciemnej uliczce to nic na to nie poradzisz :) Eh ja juz nie pamietam jak to bylo miec 15 lat :) ale chyba nie wesolo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 ja mam 18 lat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 No cóż ja nie będę pisał ile mam lat, ale gdybym był tym gościem na zdjęciu to chyba właśnie w lipcu miałem pogrzeb :cry: :cry: :cry: Tak więc kolejne WSZYSTKIEGO.... i tak dalej,- no i żyj dłużej ode mnie, no i od niego też...... 8) 8) 8) -The End- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...