pyrko Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 witam mam pytanie czy ktos ma sprzedac w rozsadnej cenie / wzglednie wie gdzie mozna dostac kabel VIVO (one chyba sa w kazdej karcie takie same) do leadtek gf4 ti 4200 128mb VIVO ?? dzieki za kazda pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Has$kY Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Polecam bazar ukraiński tam możesz także zakupić dopalacz jąderkowy na bazie czystego wyselekcjonowanego z ruski zbóż URANU :). Pyrko Ty kablu :P A co do proca to zarzuć jakeigoś marka :P chętnie zobacze czy jedziesz stabilnie bo z tego co ostanio mówiłeś przez telefon to jedziesz na 2GHz :>. Hehehe zupdateuj sobie profila :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 troche powagi Ha$sky ty czeski żabojadku . daj sie wypowiedziec komus kto moze mi pomoc , a nie szukasz miejsca gdzie mozesz sie wyspowiada z grzechow swej doczesnej pseudoegzystencji moj ty swientojanski prosiaczku - makaczku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Has$kY Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Kable moge poszukać jak by coś mieli na hurtowni albo w jakimś sklepie w Polscie to Ci pyrtoszku sciągne :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ok , ale daj sie wypowiedziec innym:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 w Proline maja kable vivo po 5zl , powinny pasowac , tyle , ze nie wiem czy maja to w ofercie internetowej . JA to widzialem bezposrednio w sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Has$kY Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 To jak chcesz to oblukaj pyrkosku a ja podpsize z gosciami umowe bedziesz mial przynajmniej bez marży :) wezmie sie na sklep w kincu od czego ma sie przyjaciol :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 HeatFighter w Proline gdzie? pisale przed chwila do nich i cos twierdza ze nie maja (w centrali przynajmniej :( ) u mnie od strony karty graficznej jest takie zlacze: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Has$kY Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Cholera to wyglada jak zwyule TV a moze gosc Cie oszukal i nie ma VIVO patrzyles w sterach czy wszystko jest ok ?? I moze dlatego Ci nie dal kabla bo po prostu go nie mial od poczatku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 teżwygląda mi to na DVI po lewej, zwykły tv-out po środku i d-sub po prawej, VIVO raczej nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Has$kY Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 http://www.nvnews.net/reviews/gainward_gf4...i4200-front.jpg No tutaj widac wyraznie jak wyglada vivo cholera pyrko cos mi sie wydaje ze Cie ten gnój z allegro nabił w butelke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...