Thomek21 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Pytanie jak w temacie procesor : AXDC2000DUT3C AQXDA 0324XPMW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 hmmmmm :) powiedz mi moja kolo :) no i powiedziała tak hehehe ale moze klamac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Płyta nie ma możliwości zmiany mnożnika czyli tylko drut mode ?? narazie mam magistralą podkręcony ale dysk już szaleje i to skromnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Płyta nie ma możliwości zmiany mnożnika czyli tylko drut mode ?? narazie mam magistralą podkręcony ale dysk już szaleje i to skromnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 A co my wróżki jesteśmy, ogolnie mówi sie że procki po 39 tygodniu mają zablokowany mnoznik. A może być tak sam sprwdził, przecież twoja płyta ma mozliwośc zmiany mnożnika :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Ten proc ma odblokowany mnożnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Ok udało mi się zrobić drut moda na mnożnik 133*16 kumpel też chce żebym mu zrobił drut moda na procku 2400+ tylko on ma na 100% zablokowany mnożnik. Teraz pytanie czy za pomocą drutmoda zmienie mu mnoznik ?? Niech mi ktoś odpowie :cry: bo nie wiem czy uda mi sie zmienic mnożnik u kumpla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...