lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) o juz chodzi płynnie =] to wina obudowy byla ;] Edytowane 21 Lipca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Wow, co za swietny temat. Zapomnialem o nim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Wow, co za swietny temat. Zapomnialem o nim :) grzaniec =] to teraz powolny zmierzch 7900GX2 bedzie ;] i tak geforce 4ti rulezz <faja> :) Edytowane 21 Lipca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Reka mi zadrzala... A potem musialem sie napic. Pomoglo. A wszystko smiga dzieki platynowym stykom na wysciu usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 grzaniec =] to teraz powolny zmierzch 7900GX2 bedzie ;] i tak geforce 4ti rulezz <faja> :) No nie gadaj bo ja mam 4x7950gx2 i 2x sli i jeszcze z pół roku pociągnie xD Tylko musze projektor kupić nowy bo coś słabe odświeżanie ma... taki 10x5 i będzie prawie jak w kinie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 No nie gadaj bo ja mam 4x7950gx2 i 2x sli i jeszcze z pół roku pociągnie xD Tylko musze projektor kupić nowy bo coś słabe odświeżanie ma... taki 10x5 i będzie prawie jak w kinie :D Taaa... i wyburzyc dom z naprzeciwka zebys mial gdzie ekran rozwiesic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...