Ra-fał Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Witam. Czy ktoś mógłby mi pomóć? Mam problem z DOS-ówkami. Zarówno pod w2k jak i pod XP Pro uruchamiają się na pół ekranu mimo prawidłowych ustawień we właściwościch skrótu... Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 to niestety urok XP, sproboj tryb zgodnosci zmienic, mozesz tez zainstalowac win98 dla dosowek. Co wiecej slyszalem o programie, dzieki ktoremu mozesz uruchomic "dosowki", niestety nazwy nie pamietam. Przeszukaj forum, ten temat był już wielokrotnie poruszany. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Jest taka magiczna kombinacja Lewy ALT+ENTER. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra-fał Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Ja nie mam problemu że mnie się uruchamia w oknie, ale jak jest full scren to ekran dosówki zajmuje górną połowe ekranu a reszta jest czarna... nie muszę nadmieniać, że widok jest daleki od oczekiwanego. znanego dobrze z W9x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...