ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Chyba było to opisane tu: http://www.winxp.com.pl/ ale pewności nie mam. A co do aktualizacji to ja po prostu raz na jakiś czas wrzucam windows update i tyle. Wygodniejsze to jak się windowsa formatuje raz na 2 lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Paranoik: mam dziwne przeczucie ze twoje wypowiedzi sa absolutnie prawdziwe, a jednoczesnie nie maja zbyt wielkiej wartosci poznawczej..... :) wybacz zboczenie poniekad zawodowe... :) szkoda tylko ze niewielu ludzi to stosuje, a raczej chlubia sie stawianiem windowsa dwa razy tydzien.... starata czasu..... nie pobija wtedy rekordu uptime'u a swoja droga to bawilem sie kiedys programikiem neo trace pro, ktory od zwyklego traceroute'a ma jedna wielka roznice - wyswietla na mapce trase pakietu! i tak sobie pingowalem rozne rzeczy, w tym miejscu pytanie po co to pisze? otoz tak sobie przypomnialem ten fakt i dochodze do wniosku ze takie jakies serwery np. onetu to moga miec uptime'u np. pol roku no i nie ma co wyskakiwac..... albo jakis komputer wojskowy z systemem zarzadzania bronia jadrowa ktory ma zabezpieczenie postaci ze jak sie wylaczy to zdetonuje caly amerykanski arsenal atomowy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 chyba sie nie wyspales ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 dobra ide cos zjesc, po zaliczenie z baz danych i na piwo!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Chyba tak ;] A onet raczej nie ma dużego uptime'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 no to gogle, w koncu ciagle uzywaja ich jacys rozsierdzeni uzytkownicy forum.purepc.pl ;) a propos to ciekawe ile tweak.pl ma uptime'u..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 ~20 dni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 jak sie wylacza wyswietlenie licencji i te wszystkie "niepotrzebne" rzeczy? http://unattended.msfn.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 dzieki FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 A co za roznica kto ma jaki uptime? Nie mowicie, ze trzymacie komputery wlaczone by rekordy bic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Nie... jeszcze seti liczymy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 ja prime'a :D i lubie zeby muza w nocy leciala to sie sasiedzi w akademiku wkur!@#ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Nie... jeszcze seti liczymy ;]To czemu nie liczysz dla Tweaka? :) ja prime'a :D i lubie zeby muza w nocy leciala to sie sasiedzi w akademiku wkur!@#jaTa? To przyjedz do nas do akademca.. za sciana mamy takich kolesi, ktorych zbyt dlugo bys nie wku....ial (szersi niz wyzszi ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 ja mam w skladzie same panny, ale niezbyt atrakcyjne... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 FiDO: bo liczę dla tribar'a od dawien dawna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 I zadowala Cie 278 miejsce? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Spokojnie, miałem przerwę 2 lata ;] Nadrabiam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Ponadrabiaj u nas ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Może jak przywiozę nową maszynkę do liczenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...